Jelena Arsić prisetila se pokojnog supruga: Tika kad voli, voli jako i do kraja!

Autor:

20.01.2021 13:50

Foto:

Foto:



Jelena Arsić ostala je bez svog životnog saputnika, svoje najveće ljubavi pre nešto više od 40 dana, a kako običaj nalaže pokojnom Tihomiru Arsić održan je pomen, najbliži prijatelji i porodica preminulog glumca okupili su se kako bi mu odali počast. Ekskluzivno za magazin Story Baletska umetnica i koreografkinja 46-godišnja Jelena Arsić smogla je snage, te je svoje emocije zbog preranog odlaska voljenog supruga pokušala da pretoči u reči i opiše kroz šta je s porodicom prolazila u poslednjoj fazi bolesti ali i kako će pamtiti velikog umetnika, privrženog oca i voljenog supruga.

- Tika nije pravio kompromise, kako u poslu tako i u privatnom životu. Radio je sve punim srcem i dušom. Kod njega ništa nije moglo biti obično ili osrednje. Bio je radoznao i voleo je da se igra – čim ga nešto nije zabavljalo, on bi išao dalje. Porodica je u svakom smislu za njega imala posebnu težinu i oslonac - otkrila je Jelena trudeći se da savlada emocije.

Kako u poslu tako i u privatnom životu Tika je uvek bio izuzetno privržen, nikada nije davao na svoje, a supruga će ga pamtiti po jednoj navici u kojoj je cela porodica uživala.

- Tika je bio vrlo privržen čovek, kad voli, voli jako i do kraja. Srčano brani svoju "teritoriju", porodicu, prijatelje i njihove ideje. Možda je baš zato ponekad ostavljao utisak glasnog ili isključivog čoveka. Ko god ga je poznavao, znao je da je beskrajno nežan! Mnogo je voleo da organizuje iznenađenja za decu, mene, familiju, prijatelje. Mi smo uživali u njegovoj pažnji i poklonima, a njega je to beskrajno ispunjavalo.

Pročitajte i Tihomir Tika Arsić imao je samo jednu želju: Potresna ispovest njegove supruge!

Foto: Jakov Simovic

Iako je slutio da mu se kraj približava na smrt nije gledao kao na kraj, već kao na novi početak, a njegovu poslednju želju porodica se potrudila upotpunosti da ispuni, jer takav čovek je to apsolutno zaslužio!

- Tika je uvek imao mnogo želja, za sve nas, najviše za decu. O smrti nismo govorili kao o trenutku, već kao o nekom novom putovanju koje nas čeka... Nije se bojao. Samo se mnogo plašio korone. Veliki strah je imao da ga ne izoluju i da ne može da nas vidi. To mi je bilo dovoljno da ga ne odvedem u bolnicu kad mu se pogoršalo stanje. Dobio je kod kuće svu negu, konsultovali smo se s lekarima. Milica i Lenka, njegove starije ćerke, mnogo su mi pomogle u odlukama oko terapija, jer su sve vreme učestvovale u Tikinom lečenju. Vera i Arsenije su pomagali na svoj način. Bio je okružen ljubavlju - zaključila je Jelena za Story.rs

Pročitajte i Slavni glumac izgubio je najvažniju bitku u životu: Preminuo Tihomir Tika Arsić!