Kristijano Rolando oduševio svoju izabranicu: Danas je veliki dan za Heorhinu!

Autor:

27.01.2021 19:15

Foto:

Foto:



Za Kristijana Ronalda i njegovu prelepu izabranicu Heorhinu Rodrigez današnji dan je poseban. Naime, atraktivna manekenka danas proslavlja svoj 27. rođendan, a tim povodom Kristijano je odlučio da obraduje, ne samo nju, već i njihove pratioce na društvenoj mreži Instagram, neobjavljenom fotografijom.

Legendarni fudbaler pored pomenute fotografije objavio je i emotivnu poruku, čime je svima stavio do znanja koliko je njihova ljubav zapravo jaka.

- Živela ljubavi mog života - poručio je on!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Kristijano na pomenutoj fotografiji nije mogao da sakrije osmeh, dok je kraj njega pozirala prelepa HeorHina u crvenoj uskoj haljini, koja je savršeno istakla njenu besprekornu figuru.

Obožavaoci ali i njihovi prijatelji utrkivali su se ko će poslati originalniju čestitku, ipak, svi su bili složni u jednom - Kristijano i Heorhina zaista su savršen par.

Pročitajte i Kristijano Ronaldo: Novi biznis fudbalske zvezde, Heorhina - šef

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ljubav na prvi pogled!

Ronaldo i Heorhina upoznali su se davne 2006. godine, na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guči butiku, gde je dobila otkaz upravo zbog Kristijana, nakon što su u javnosti osvanule fotografije njih dvoje na romantičnoj večeri u Parizu, jer se njenim šefovima navodno nije svidela medijska pažnja koju je pomenuta fotografija donela. Par je 2017. godine svoju ljubav krunisao prelepom naslednicom Alanom Martin, koja je prošli mesec napunila tri godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)