Pamela Anderson objavila prelepe vesti - Jedan detalj 'ukrao' svu pažnju! (foto)

Autor:

28.01.2021 20:30

Foto:

Foto:



Glumica Pamela Anderson i dalje veruje u ljubav! Uprkos svim ljubavnim krahovima kroz koje je glumica prošla Pamela nije gubila veru u ljubav, te je odlučila da se i po šesti put oproba u braku i obavezala se na večnu ljubav svom telohranitelju Denu Hejhurstu! Divne vesti glumica je potvrdila fotografijom na Instagramu, ipak jedan detalj privukao je veliku pažnju, a u pitanju je nesvakidašnji izbor obuće. Pamela je zablistala u prelepoj beloj venčanici, a iako svaka žena kao savršenu obuću za tu priliku vidi glamurozne visoke potpetice, glumica se odlučila na nešto potpuno drugačije - gumene čizme!

Pamela Anderson u venčanici, foto: Instagram prntscr

Iako je pre svega godinu dana stavila tačku na brak koji je trajao svega 12 dana, to nije pokolebalo glumica da s istim optimizmom gleda na novu ljubavnu avanturu, te se bez puno razmišljanja odlučila na novi brak. Za svog telohranitelja se udala krajem decembra, kako prenose mediji, a odluku su doneli tokom karantina, tokom kog se i javila ljubav, ističe glumica.

- Upravo sam tamo gde treba da budem, u naručju muškarca koji me voli - otkrila je Pamela.

Novopečeni par se venčao u njenoj rodnoj Kanadi, a zbog uslove koje je svetu nametnula pandemija, na proslavi nije bilo mnogo gostiju. Pamela i njen dragi uživaju u ljubavi, što se vidi na svakoj zajedničkoj fotografiji, ipak koliko će to potrajati ostaje nam da vidimo.

Pročitajte i Pamela Anderson posle raskida sa fudbalerom: Slomljena sam, prevarena, boli kao pakao!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hollywood Star Kids (@hollywoodstarkids)

Drastičan korak na koji se Pamela odlučila!

Podsetimo, poznata glumica koja je svoju slavu stekla neverovatno atraktivnim izgledom i izraženim oblinama, te je devedesetih godina prošlog veka bila sinonim za seksepil donela je nesvakidašnju odluku.

U vreme kada su društvene mreže sastavni deo svačijeg života, Pamela je svojim obožavaocima saopštila da se sa istih povlači, kao i da je jučerašnja objava njena poslednja. Za sada nije poznat razlog ovako drastične odluke, a da li će se zaista potpuno povući, te se posvetiti novoj ljubavi ili je sve prenaglašeno, ostaje nam da vidimo.