Kada je videla iznenađenje, Ivanu Korab savladale emocije, a bilo je i suza

Autor:

01.02.2021 21:00

Foto:

Foto:



Manekenka Ivana Korab s nestrpljenjem iščekuje porođaj i priliku da po prvi put u naručje uzme dugo čekanu bebu. Lepotica koja je godinama živela u Los Anđelesu ranije je javno govorila o svom iskustvu sa vantelesnom oplodnjom i izazovima koje je drugo stanje postavilo pred nju.

Pol bebe nije joj bio bitan, a kad je saznala da će roditi dečaka, došle su slatke muke i dilema koje ime odabrati.
- Tu još traje borba, imamo uži izbor, ali sva imena koja sam ja predložila su internacionalna i neobična, dok su predlozi oca moje bebe više tradicionalni. Mislim da ćemo morati da sačekamo da se rodi naša bebica pa da vidimo koje mu ime najviše stoji - otkrila je ranije za "Story".

Po preporuci lekara, u trudnoći je morala da se odrekne napornih treninga, a od aktivnosti joj je bila dozvoljena samo lagana šetnja. Iako je bila prinuđena da promeni dotadašnje navike, Ivana je nastavila sa brojnim poslovnim obavezama. (Pročitaj: Jelena Janković pokazala trudnički stomačić i oduševila fanove na teniskom turniru)

Iznenađenje je uspelo - Ivana Korab oduševljena pažnjom prijatelja

Lepoj trudnici sestra i prijatelji organizovali su predivno iznenađenje. Soba ispunjena balonima, slatkiši i brojni pokloni za bebu Ivanu su ostavili bez teksta, a snažne emocije naterale su joj suze na oči.

Lana Dedić

Autor