Nakon pet godina tuga je ista - Majka tragično preminulog Marinka Madžgalja neutešna!

Autor:

15.02.2021 14:00

Foto:

Foto:



Veliki umetnik i još veći čovek napustio nas je prerano. Vest da je Marinko Madžgalj preminuo i dalje odzvanja, a njegovi prijatelji i porodica odbijaju da se pomire sa činjenicom da ga više nema. Iza sebe ostavio je mnogo, poslu je uvek davao celog sebe, a takav pristup vinuo ga je vrlo brzo u sam vrh domaće scene.

Marinko Madžgalj od nedavno našao se i u odabranom društvu. Naime, kao omaž jednom od najvoljenijih glumaca na ovim prostorima, njemu u čast osvanuo je mural u pasažu između solitera na uglu Vlajkovićeve i službenog ulaza u Atelje 212..

Pomenuti mural nalazi se pored onih posvećenih našim legendarnim glumcima Zoranu Radmiloviću i Bori Todoroviću.

Otkrivanju murala prisustvovali su roditelji tragično preminulog Marinka, kao i brojni njegovi prijatelji, među kojima su svoje mesto našli i Ognjen Amidžić, Andrija Milošević, Marko Kon, Tiomir Stanić. A tom prilikom za medije oglasila se i neutešna majka Marinka Madžgalja.

Pročitajte i Dušan Kovačević u novoj Gloriji: Marinko Madžgalj - prijatelj, kum, ponos i tuga

- Danas je dan ljubavi i prijateljstva, svi su ga znali po osmehu koji obara sa nogu, radost, uvek radost. Budeš ponosan do neba, bio je jako duhovit, ja sam bila mnogo srećna - prisetila se neutešna majka sa suzama u očima za 'Kurir', pa nastavila:

- Moj sin je bio čista ljubav i sreća. Sada imam njegovu ćerku, živim za nju, ona je predivna, ide na balet - zaključila je.

Pročitajte i Da se ne zaboravi: Pre dve godine napustio nas je Marinko Madžgalj