Kako su javne ličnosti proslavile dan zaljubljenih? (foto+video)

Autor:

15.02.2021 17:55

Foto:

Foto:



 

14. februar u Srbiji se praznuje kao sv.Trifun, slava vinara i vinograda i velikog broja Srba. Međutim, u poslednjih nekoliko decenija ovaj dan poznat je i po još jednom prazniku koji najviše vole zaljubljeni - u pitanju je njihov dan.

Tako se na ulicama širom naše zemlje juče mogao sresti veliki broj ljudi sa buketima, zagrljeni i nasmejani parovi su uživali u sunčanom danu, a kako su naše javne ličnosti izjavile ljubav svom voljenom ili svojoj voljenoj?

Pevačicu Aleksandru Prijović je suprug Filip iznenadio poklonom koji je priželjkivala, dobila je parfem i buket ruža, a time se i pohvalila na Instagramu.

Na drugom kraju sveta, Aleksandrin svekar, Boba Živojinović je izveo svoju lepšu polovinu u restoran u Majamiju gde borave već nekoliko dana u kući koju poseduju na Floridi. Njima se pridružio i bračni par Bjelogrlić koji proslavljaju ove godine srebrnu svadbu, 25 godina braka, te su tim povodom rešili da posete Ameriku a putovanje nastavljaju u Meksiku.

Novopečeni par, glumica Anđela Jovanović i atletičar, Mihail Dudaš, koriste svaki slobodan trenutak da provode zajedno. Juče su obradovali sve obožavaoce snimcima iz teretane na kojima su vidno nasmejani i srećni.

Pročitajte i: Anđela Jovanović za Gloriju prvi put pričala o ljubavi sa ovim sportistom! (foto)

Naša najtrofejnija teniserka godinama uživa u ljubavi sa nemačkim fudbalerom, Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim ima dva sina. Ana se juče emotivnom porukom obratila svom suprugu na Instagramu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic)

,,Ne postoji mesto na svetu na kojem bih radije bila, osim da sam sa tobom! Hvala ti što mi je sa tobom svaki dan - dan zaljubljenih. Volim te." - napisala je Ivanovićeva ispod slike.

Glumice i prijateljice, Ninu Janković i Jelisavetu Orašanin, njihove jače polovine obradovale su divnim buketima koje su im obema izmamili osmehe na lica.

Pročitajte još: Ponosna i srećna - Jelisaveta Orašanin uživa sa bebom!

Pevačica Katarina Grujić podelila je sa svojim Instagram prijateljima fotografiju iz restorana gde je uživala u društvu partnera, Marka Gobeljica, fudbalera Crvene Zvezde.

Dok se njena koleginica, Ana Sević svom izabraniku obratila pesmom i rečima:
,,Uvek ćeš biti moj voljeni"

Fudbalska legenda i trener Crvene Zvezde, Dejan Stanković,  već više od dve decenije je u skladnom braku sa suprugom Anom, i uvek naglašava da mu je njena podrška najbitnija. Kako su ih njegove poslovne obaveze razdvojile, s obzirom na to da Ana i njihovi sinovi žive u Italiji a Dejan u Beogradu, svaki slobodan trenutak provode zajedno. Stanković je povodom jučerašnjeg praznika ljubavi obradovao svoju voljenu tortom u obliku srca na kojoj je pisalo ,,Volim te, Ana", što je nju oduševilo te joj osmeh nije silazio sa lica.