Dve godine od smrti Šabana Šaulića, prošle su, a bol, koju osećaju članovi porodice, ali i brojni prijatelji, ne prolazi. 17. februara 2019. godine u saobraćajnoj nesreći poginuo je Šaban Šaulić. Porodica Šaulić tog dana zadobila je ranu, koja ne prestaje da boli.

Šaban Šaulić ostao je upamćen kao velika muzička legenda, koja je karijeru započela veoma rano. Sa osamnaest godina snimio je prvu ploču, a hitovi su decenijama nastavili da se nižu. U svetu narodne muzike, ostaće upamćen po svom neverovatnom trileru, boemskoj duši, ali i velikom srcu.

Foto: Ataimages

Pored pevačke karijere, Šaban je bio divan suprug, otac i deda, a njegova porodica još uvek izuzetno pati za njim. Ne prođe dan da ga se ne sete i ne spomenu, osim porodice, na godišnjicu njegove smrti brojni prijatelji ali i poštovaoci njegovog rada okupili su se kako bi još jednom pozdravili muzičku legendu.

Pročitajte i Gordana i Ilda Šaulić preplavljene emocijama: Danas bi se pevale najlepše pesme, a tebe više nema!

Šaban Šaulić pomen, foto: Ataimages

Gordana Šaulić, sve vreme je bila u pratnji sina Mihaila, a ćerke Ilda i Sanela nisu mogle da zadrže suze.

Šaban Šaulic pomen, foto: ataimages

Među brojnim prijateljima, koji su porodici Šaulić ogromna podrška, cveće na Šabanov grob položili su njegova kuma Zorica Brunclik, Saša Matić, Aleksandra Prijović, Marina Tadić i mnogi drugi.

Porodica Šabana Šaulića iz dana u dan se priseća preminulog supruga, oca i dede, a njegova ćerka Ilda na današnji dan objavila je i fotografiju na svom "Instagramu". U opisu fotografije stajala je samo jedna reč, koja u sebi nosi ogromno značenje i još veću bol - "Nedostaješ!".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Čitajte i: