Jedan od najpoznatijih pevača na ovim prostorima Toni Cetinski ima razloga za slavlje. Naime, njegov 23-godišnji sin Kristijan na društvenim mrežama potvrdio je prelepe vesti - u porodicu Cetinjski stiže pojačanje!

Kako prenose hrvatski mediji, sin popularnog pevača svojim pratiocima obratio se emotivnim rečima, uz fotografiju ultrazvuka, čime je svima jasno stavio doznanja da će postati otac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐓🅾𝐧🅈 𝐂🅴🅃𝐢🅽🅂𝐤🅸⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

- Dao si nam daleko više razloga da damo sve od sebe i učinimo ovaj život što lepšim. Jedva čekamo da te upoznamo - poručio je Kristijan Cetinski.

Novopečeni deda nikad nije krio koliko je ponosan na svog sina, koga je dobio u prvom braku sa suprugom Antonelom Butigan. Pre nekoliko godina, kada je Kristijan slavio 18-ti rođendan, koji je u životu svakog tinejdžera poseban dan, Toni mu je uputio izuzetno emotivnu čestitku, čime je još jednom pokazao svoju ljubav prema porodici.

Pročitajte i Toni Cetinski proslavio 25 godina karijere u pulskoj Areni

Toni Cetinski, foto: ataimages

- Ako je tebi sine, ovo najlepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najlepši dan bio dan kad si se rodio. Pre 18 godina na današnji dan. Srećan rođendan, sine. Voli te tata - napisao je tada u pomenutoj čestitiki Toni Cetinski.

Iako se Toni još uvek nije zvanično oglasio povodom navoda da je postao deda, verujemo da mu društvene mreže u ovom trenutku nisu ni na kraj pameti.

 

Čitajte i: