Potresne reči supruge preminulog Čedvika Bosmana rasplakale sve: Slavite one koje volite! (foto/video)

Autor:

01.03.2021 20:45

Foto:

Foto:



Tragična smrt Čedvika Bosmana, koja se dogodila pre šest meseci potpuno je šokirala svetsku javnost. Glumac koji je srca publike širom sveta osvojio ulogom crnog pantera u istoimenom filmu, vodio je dugu i iscrpljujuću bitku sa kancerom debelog creva, koju je nažalost, izgubio.

Ipak, njegov rad, talenat i predanost poslu ostaće upamćeni još dugo. Naime, na nedavnoj dodeli nagrade Zlatni globus, Čedvik je posthumno proglašen za najboljeg glumca u drami za ulogu u filmu Ma Rejni: Majka bluza. Odlikovanje je umesto njega primila njegova supruga Tejlor Simon Ledvord a govor koji je usledio nakon toga bio je najemotivniji te večeri, mnoge prisutne ali i one koji su dodelu pratili putem streama savladale su emocije, a suze su same tekle.

Tejlor takođe nije mogla da zadrži suze. Ona je uplakana i vidno potresena istakle da bi Bosman, da je prisutan, Zahvalio Bogu, svojim roditeljima i precima, kao i Volfu i kolegama Glinu Turmanu, Kolmanu Domingu, Majklu Potsu, Tejlor Pejdž i Dušanu Braunu.

- On bi rekao nešto lepo, nešto inspirativno, nešto što bi pojačalo onaj mali glas u svima nama koji nam ogovri da nešto možemo i da moramo da guramo dalje... - otkrila je udovica.

Pročitajte i Holivud potresla iznenadna smrt - Čedvik Bosman preminuo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chadwick Boseman (@chadwickboseman)

- Nemamo njegove reči, ali moramo iskoristiti svaki trenutak kako bi slavili one koje volimo - zaključila je ona.

Smrt izuzetno voljenog i cenjenog glumca kao i savršenog supruga poprilično je potresla sve, mnogi su ostali zatečeni vešću o njegovoj smrti, obzriom da do trenutka tragičnog događaja niko nije imao predstavu šta se sa Čedvikom događa. Komentari podrške njegovoj supruzi nizali su se jedan za drugim, a većina obožavalaca bila je složna u jednom - ovaj govor jedan je od najemotivnijih ikada.