Verica Rakočević presrećna: Ljubav kakva se ne može opisati!

Autor:

02.03.2021 21:45

Foto:

Foto:



Iz daleke Amerike, Verici Rakočević stigle su prelepe vesti. Naime, ćerka proslavljene modne kreatorke, Milena na svet je donela zdravog dečaka, a Verica je pre nekoliko dana i zvanično postala baka. Oduševljena svojim unukom Nikšom, Verica je svoju sreću odlučila da podeli i sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Iako je postala baka po sedmi put, Verica je podjednako ushićena i srećna kao i prvi put. Uz fotografiju svog novorođenog unuka, ona je podelila i emotivan opis.

- Nikša ljubav kakva se ne može opisati. Ljubavi bakina.

Nikša, unuk Verice Rakočević, foto: Instagram prntscr

Čestitke su se nizale jedna za drugom, a među prvima Verici je čestitala i njena dugogodišnja prijateljica Tijana Dapčević: - Dobrodošao Niška, pile bakino, da si živ i zdrav!

Po povratku iz Njujorka, gde je provela dve nedelje, ekskluzivno za magazin "Hello!", Verica je podelila svoju sreću.

- Da nije Nikše, ne da ne bih išla u Ameriku, već nigde ne bih putovala, ali ovo su situacije kad majka mora da bude kraj svog deteta. Sa Milenom sam veoma bliska. Međutim, i da nije tako, pa čak i da smo u nekoj svađi, opet bih otišla da joj se nađem - rekla je za pomenuti magazin kroz osmeh Verica.

Pročitajte i Verica Rakočević - Na život gledam kao na dar

Verica Rakočević, foto: Jakov Simović

- Presrećna sam i što smo, samo nekoliko dana kasnije, u porodici imali još jedan razlog za slavlje. Moj drugi unuk, divni, pametni Matija napunio je 22 godine. Uživam gledajući unuke kako rastu, to je privilegija. Budući da niti imam vremena, niti sam tip bake koja će sedeti kod kuće i čuvati ih, ja ih samo beskrajno volim, a o njima računa vode roditelji. Uostalom, i ja sam brunula o svojoj deci - zaključila je Verica Rakočević.