Jelenu Karleušu savladale emocije - Pevačica opet u suzama!

Autor:

03.03.2021 15:45

Foto:

Foto:



Majka poznate pevačice Jelene Karleuše, slavna radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je tačno pre dve godine u svom domu u Beogradu nakon borbe sa opakom bolešću. Divna je iza sebe ostavila neutešnu porodicu i verujemo da im je bez nje svaki dan težak, a posebno kada su u pitanju datumi poput ovog.

Pročitajte i Jelena u suzama i bolu ispratila majku na večni počinak - Sahranjena Divna Karleuša

Komemoracija Divne Karleuse

Trend darivanja nebeskih zvezda dragim osobama traje već neko vreme, a njemu se priklonila i Jelena Karleuša.  Pevačica je u znak ljubavi prema nedavno preminuloj majci kupila zvezdu koja od pre neki dan nosi njeno ime – Divna.

A kako bi odala majci počast danas, pevačica je na svom Instagram profilu je objavila majčinu nasmejanu fotografiju, ali uz tužnu poruku:

- Samo zatvorim oči i tu si... čujem ti glas i sve bude ok. Volim te, ne brini - napisala je Jelena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

- Slika je nastala u bolnici VMA, fotografisala sam je prelepu i nasmejanu dok idemo da primi hemioterapiju. Dobila ih je bezbroj, uvek nasmejana i da niko ne vidi koliko joj je tesko... da ne vidim ja... Ko je poznavao Divnu zna da se rečima takva žena ne može opisati... a ovu sliku stavljam samo da bi ljudi videli koliko je lepa... moja ljubav, moj borac, moje sklonište od zla, moj mir... Svaki moj uspeh bio je zbog nje, da bude ponosna... i svaki će biti za nju!

Pročitajte i Snaga u najbolnijim danima - Prvi put nakon mamine smrti Jelena Karleuša se obratila javnosti  

sahrana divne karleusa ataimages

Jelena je često javno govorila o tome kako su joj stubovi oslonci njeni roditelji. Njena bolest i smrt, veoma su je poremetili. Danas je na grob majke Divne donela ogromnog belog labuda na postolju od ljubičastog cveća, kao simbol ljubavi koja nikada ne prestaje.