Poljuljan imidž vojvotkinje: Kejt Midlton je loša majka?

Autor:

22.08.2020 14:30

Foto:

Foto:



Neočekivan razvoj događaja za omiljenu vojvotkinju od Kembridža, zbog ovoga se javnost okomila na nju!

Iako je prati glas požrtvovane i brižne majke, 38-godišnja Kejt Midlton, supruga britanskog princa Vilijama, sada je poljuljala vlastiti imidž u javnosti zbog, kako su neki komentarisali, neodgovornog ponašanja prema svojoj deci, sedmogodišnjem princu Džordžu, petogodišnjoj princezi Šarloti, kao i dvogodišnjem princu Luisu.

Ne propustite: Neverovatna sličnost sestara Jahović, Emina predstavila sestru (video)

Naime, iako su karantin uzrokovan panedmijom Korona virusa proveli u Norfolku, vojvotkinja i vojvoda od Kambridža su odlučili da život polako vraćaju u normalu pa su tako, nakon nekoliko poslednjih nedelja u kojima su i sami obilazili razne događaje, sada odlučili da povedu i decu. Kraljevski je par tako viđen u društvu mališana u obližnjoj keramičarskoj radionici gde su se deca zabavljala ukrašavanjem predmeta od keramike.

Pročitajte: Kejt Midlton treći put u žutoj haljini Roksande Ilinčić

Međutim, naizgled običan porodični izlet, uskoro se pretvorio u pravu noćnu moru kada su 38-godišnjakinju počeli da kritikuju kako se ponaša neodgovorno prema sopstvenoj deci, te da je samim tim i loša majka. Kako pišu pojedini strani mediji, mnogi obožavaoci kraljevske porodice zapitali su se da li je Kejtina odluka da izvede decu u javnost u doba pandemije bila ispravna. Da li je rizik od zaraze u ovom slučaju ipak preveliki? Iako su poslednjih nekoliko meseci često isticali važnost brige za vlastito, ali i zdravlje najmilijih, ako je suditi prema poslednjim pisanjima stranih tabloida, Kejt i Vilijam su poljuljali poverenje javnosti.

Pročitajte: Pipa i Kejt Midlton ih obožavaju: Udobne i trendi cipele za toplo leto (foto)