Raskošan vrt 'Rose garden' jedan je od simbola američke predsedničke rezidencije, koji je nedavno po svom nahođenju redizajnirala prva dama - supruga Donalda Trampa.

Inače, Melanija Tramp je odavno planirala da uredi "Rose garden", ali ju je u toj nameri omela pandemija. Prva dama je odložila rekonstrukciju ovog kultnog vrta, ali nije odustala od svojih planova.

Da li je Melanija Tramp želela da naciji pokaže da i ona ume da bude decentna i da je njen stil moderniji, ili se pak radi o želji da još jednom iskopira Džeki Kenedi?

Ishrana za primer: Melanija Tramp se strogo pridržava ovih pravila

U vrtu Džeki Kenedi dominiralo je šarenilo lala, ruža, stabla magnolije i japanske trešnje

Ovoga puta, iako smo navikli na zanimljiv miks i beskonačnu količinu svega i svačega, Melanija Tramp je bila suzdržanija. Opredelila se za minimalizam, te su tako mnoga stabla koja je zasadila čuvena Džeki Kenedi posečena, a raznobojne lale koje su krasile deo kraj drvoreda, zamenjene su belim, sitnim cvetovima...

Melanija Tramp u odelu zasenila svoja izdanja i u najlepšim haljinama (foto)

Podsetimo se, prilikom predsedničkih izbora, Melanija Tramp se pojavila u neboplavom kompletu koji je krojem neodoljivo podsećao na komplet koji je nosila i modna ikona Džeki O.
Ipak, ovoga puta nije uspela u nameri da zaseni slavu jedne od svojih prethodnica. Naime, nakon što je "Rose garden" rekonstruisan, javnost se obrušila na nju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Jan 21, 2017 at 3:05pm PST

Brojni negativni komentari na društvenim mrežama svedoče o nezadovoljstvu među ljudima, koji smatraju da je vrt bio znatno lepši pre 'renoviranja', te da je ono bilo nepotrebno.

- Uzbuđeni smo što večeras odajemo počast istoriji i slavimo budućnost u našem prekrasnom 'WhiteHouse Rose Gardenu'. hvala svima koji su pomogli u obnovi ovog kultnog i zaista prelepog prostora - poručila je ponosna supruga Donalda Trampa preko Twittera, uprkos negativnim komentarima javnosti.

Kako i u običnoj haljini Melanija Tramp ostaje modna ikona (foto) 

 

Donald Tramp podržao je ideju supruge o renoviranju pa je pored ćveća, stazice i nove trave, opremio vrt i novim video nadzorom. U izjavi je istakao da želi da modernizuje 'Rose garden', zbog čestih konferencija za medije koje održava u popularnom 'Rose gardenu'.

Da li je Melanija Tramp želela da naciji pokaže da i ona ume da bude decentna i da je njen stil moderniji ili se pak radi o želji da još jednom iskopira Džeki Kenedi?

Čitajte i: