Megan Markl i Princ Hari na divan način čuvaju sećanje na Princezu Lejdi Di! (foto/video)

Autor:

02.09.2020 12:25

Foto:

Foto:



S gubitkom majke Hari i Vilijam još uvek se teško nose, Princ Hari vrlo često razgovara o tome koliko je tragična smrt njegove majke obeležila njegov život i koliko mu ona nedostaje.

Velška princeza volela je svoje sinove, prinčeve, Harija i Vilijama, te se potrudila da ih nauči pravim vrednostima.

Od smrti voljene princeze Diane prošle su čak 23. godine, a mnogima se čini kao da se ovaj tragičan događaj desio juče. Diana je bila i ostala velika inspiracija, te je njen gubitak ostavio veliki ožiljak u društvu, a najviše na srcima onih koje je volela i koji su voleli nju. Jedan od najteže povređenih svakako je njeni mlađi sin, Princ Hari, koji se pre nekoliko meseci udalji od kraljveske porodice sa svojom suprugom Megan Markl i sinom Arčijem.

Ipak, to što više ne živi na britanskom dvoru ne znači da ne može 'i preko bare' da čuva sećanje na svoju majku. Naime on i Megan iskoristili su priliku da u čast Diane zajedno posade njeno najdraže cveće - spomenak.

Supružnici su cveće posadili u vrtu predškolskog centra kako bi pokazali podršku učenicima i profesorima u ovim teškim vremenima.

Vojvoda i Vojvotkinja od Susseksa ukrasili su zajedno sa decom vrt različitim cvećem, a među sadnicama posadili su i seme spomenka, prelepog sitnog plavog cveća koje će se odlično uklopiti u izgled vrta. Hari i Megan nisu želeli da privlače pažnju, pa im je stajling bio krajnje običan, a sve vreme nosili su i zaštitne maske. Nakon što su završili sa cvećem, oni su proveli još neko vreme sa decom, čitajući im.

Princ Hari i Megan Markl nastavili da uništavaju odnose s porodicom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Assistance League of LA (@assistanceleagueoflosangeles) on Sep 1, 2020 at 3:57am PDT

Iako im Britanski mediji ne daju mira, čak i kada nisu u Velikoj Britaniji, Megan i Hari trude se da vode miran život. Primarni cilj svakako im je pomoć humanitarnim organizacijama uz podizanje svesti o važnosti pomaganja drugima, kako u krizi koja nas je zadesila tako i van nje.

Bračni par konačno je kupio kuću u šarmantnom gradiću pored Santa Barbare

Kuća ima veliki bazen, veštačko jezero i privatno igralište kako bi njihov Arči uživao u svim čarima detinjstva. Vila je okružena gustim krošnjama koje će slavnom paru osigurati preko potrebnu privatnost.

Princ Hari i Megan Markl kupuju kuću Mela Gibsona u Malibuu