Godina prođe, ali tuga nikako - sećanje na Dalibora Andonova Grua ne bledi!

Autor:

09.09.2020 12:16

Foto:

Foto:



Dalibor Andonov Gru pre tačno godinu dana preselio se, verujemo na neko bolje mesto.

Tog nesrećnog vetrovitog dana 9. septembra 2019. godine napustio nas je popularni Gru, voljeni suprug, brižan otac i neverovatan prijatelj.

Kada je kobnog dana odlučio da svoje slobodno vreme provede na Dunavu vozeći kajt, nije ni slutio da će mu to biti poslednji put.

- Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u "loop" (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je jedan od očevidaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Feel Sneza (@feel9311) on Sep 12, 2019 at 11:21am PDT

Gru je iza sebe ostavio suprugu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju. Neutešna Danica, nema od šoka i bola, skupljala je snagu da nastavi dalje. Danas, godinu dana kasnije, ona i dalje nosi crninu za svojim tragično preminulim suprugom i čuva uspomenu na njihovu ogromnu ljubav.

Pevač Igor Lazić Nigor neutešan – Godina prođe, bol za Gruom nikada!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IGNJAT (@ignjatovicfoto) on Sep 9, 2020 at 1:12am PDT

U pratnji svoje dece, roditelja i prijatelja Danica je u subotu 5. septembra odala počast svom preminulom suprugu na groblju Orlovači.

Danica Andonov se prvi put oglasila nakon smrti supruga Grua

Uspomena na Grua živeće večno!

Da sećanje na popularnog repera ne izbledi pobrinuli su se njegovi prijatelji koji su zidove njihovog rodnog kraja ukrasili muralima u čast tragično preminulog pevača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljubomir Stanković (@ljubomirstankovic) on Sep 14, 2019 at 6:39am PDT

Pored brojnih murala koji su nikli u čast Vladimira Andonova Grua, na mestu tragičnog događaja osvanuli su stihovi pesme popularnog pevača Džeja posvećeni preminulom reperu.

- I Dunav laže, ako ti kaže, da ima ga više od suza naših.

Gru je iza sebe ostavio bogatu karijeru, bio je uzor mnogim mladim umetnicima, a postavio je i temelje nekog modernijeg zvuka koji je danas aktuelan. Pored mnogih pesama sigurno se ističe 'Biću tu' koju je objavio 1996. godine, a osim neverovatnog zvuka najviše pažnje privukao je provokativni spot u kome su se našle i tada popularne Modelsice.

Počivaće na Orlovači: Dalibor Andonov Gru biće sahranjen u četvrtak