Posle neprospavane noći u zatvoru - oglasio se Gagi Đogani i poslao jaku poruku!

Autor:

17.09.2020 12:05

Foto:

Foto:



Popularni denser Gagi Đogani uhapšen je juče, u večernjim satim.

Denser i nekadašnji učesnik rijalitija 'Zadruga' Gagi Đogani, navdno je uhapšen prošlo veče u Beogradu. Gagi je navodno priveden jer je kod sebe imao nedozvoljene supstance. Kako saznaje 'Blic' u pitanju su navodno dve kesice kokaina, koje su pronađene u njegovom posedu.

Njegov brat Đole Đogani u potpunom je šoku, a i dalje ne može da prihvati da je to istina.

- Šokiran sam, nemam ništa da kažem. Čuli smo se pre par dana. Verujte mi da sam sad zanemeo - rekao je Đole za 'Kurir'.

Marija i Milan Popović: Kratki flert sa porocima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gagi Djogani (@gagiidjogani) on Sep 7, 2020 at 3:27am PDT

Gagija je naime zaustavila interventna policija negde kod Pupinovog mosta i prilikom pretresa vozila našla mu dve kesice kokaina. Gagijeva sestra Nađa, vidno uznemirena oglasila se tim povodom.

- Molim vas da me sad ne uznemiravate, ja sam sad saznala. Ne znam o čemu se radi. Ne mogu sad ništa da vam kažem. - rekla je Nađa za 'Kurir'.

Mnoge greške sam sebi oprostila: Merima Njegomir o prijateljima, deci, porocima i suzama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gagi Djogani (@gagiidjogani) on Aug 16, 2020 at 10:14am PDT

Poznato je da se Gagi godinama borio sa porocima, te je često svoje članove porodice dovodio do suza.

Njegova ćerka Luna tokom rijalitija 'Zadruga 2' pričala je kroz suze o popularnom denseru. Luna je tada otkrila da je njen otac koristio narkotike, te da je ona mnogo patila zbog njega. U tom periodu Gagi je odlučio da se oglasi, gde je izneo više detalja.

- To je bio najteži period Luninog života, to je nju mnogo potreslo i zabolelo i ona to nikad neće zaboraviti. To je ostavilo dubok ožiljak i nju to boli. I na mene je sve to ostavilo veliki trag. Mnogo mi je bilo teško dok sam gledao sa kolikim bolom ona priča o tom periodu, plakao sam sve vreme, a ćerka Nina me je tešila i pokušavala da me smiri. Nina mi je brisala suze, zaista mi je bilo mnogo teško. - pričao je ranije Gagi za 'Kurir'.

Denser Gagi Đogani tada je priznao da je nakon razvoda bio u katastrofalnom stanju, pio je antidepresive, posećivao psihijatra redovno.

- Pio sam antidepresive od momenta kada sam se razveo. Bio sam i kod psihijatra i kod bračnog savetnika i morao sam da koristim tu terapiju da bih mogao da prebrodim sve te probleme i pobedim tu bol. Mislio sam da ću sa Anabelom biti ceo život. Najviše me je pogodilo to što deca nisu bila pored mene. Nisam patio za Anabelom, nije mi ona falila već naša deca. - rekao je Đogani i nastavio:

- Prelomni trenutak kada sam odlučio da prestanem da koristim drogu bio je kada je Luna došla u bolnicu i kada me je zatekla u lošem stanju. Mislila je da sam se predozirao. Koristio sam samo kokain, da sam koristio neku drugu drogu ko zna d ali bih se izvukao. Porodicu sam mnogo povredio, mnogo bola sam im naneo, ali tih sedam dana u bolnici bili su mi dovoljni da presečem. Rekao sam sebi 'potreban si svojoj porodici, svojoj deci', i tu sam stao. - zaključio je popularni denser.

Nakon što je pušten iz stanice oglasio se putem društvenih mreža.

- Dobro sam. Hvala što brinete. Upao sam u probleme, ali rešiću ih sam! Hvala na razumevanju. 

Metju Peri, zvezda “Prijatelja”: Borba s porocima i izbrisano sećanje

Da li su u pitanju zaista samo manji problemi koje će denser uspeti da reši sam, ili je cela situacija ozbiljnije prirode, videćemo narednih dana kada očekujemo epilog njegovo sinoćnjeg hapšenja.