Konačno sa osmehom - Gordana Šaulić prvi put u javnosti posle tragične smrti supruga!

Autor:

18.09.2020 15:05

Foto:

Foto:



Porodica je Goci bila najveća podrška u teškim trenucima koji su iza nje!

Gordana Šaulić posle skoro dve godine večeras se pojavila u javnosti na eminentnom događaju čuvenog kreatora Saše Milojkovića. Otkako je 17. feburara njen suprug Šaban Šaulić tragično preminuo, Goca se potpuno povukla. Tugovala je daleko od očiju javnosti, u svoja četiri zida, okružena svojim najmilijim. Ćerke Sanela i Ilda, kao i sin Mihajlo bili su joj najveća podrška i oslonac u teškim trenucima nakon gubitka voljenog supruga i oca, a sa Šabanom kako kaže otišao je i deo nje.

Gordana Šaulić: Posle 44 godine braka sam ostala sama, ne daj bože nikome

- Utehu nisam pronašla, i kako koji dan odmiče sve sam uverenija da nikada i neću. Previše je tuge, bola i nedostajanja… Ogromna je praznina nastala njegovim preranim odlaskom da bi išta moglo da je ispuni. Više od četiri decenije čitav moj svet vrteo se oko Šabana. Mi smo bili partneri u svemu, od braka, preko podizanja dece i brige o njima, sve do posla, koncerata i pesama. I onda, jednog kobnog jutra, sve to je nestalo. Ne znam kako bih to opisala, taj šok, osećaj praznine, tuge i nemoći. Kao da vam neko u sekundi uzme sav vazduh. I onda vas ostavi da pokušate da preživite bez njega – rekla je Gordana Šaulić u ekskluzivnoj ispovesti za magazin 'Hello' i dodala:

- Zaista imam osećaj da sam ispočetka morala da učim da dišem, da hodam, da govorim… U tim trenucima prosto morate da postavite odbrambeni mehanizam da biste sve podneli i preživeli. I ja sam odabrala da verujem da on nije otišao. Za mene je on na putu, s kog će se vratiti jednog dana. Upravo to mi je, uz svu podršku koju imam od porodice i prijatelja, davalo i daje snagu da svakog novog dana ustanem i idem dalje… Čekajući trenutak kada ćemo se opet sresti.

Poziv svoje dece nije mogla da odbije, pa je ipak odlučila da se nakon duge izolacije konačno pojavi u javnosti.

Poziv ćerke Ilde i sina Mihajla da im se pridruži na beogradskoj reviji čuvenog dizajnera Saše Milojkovića Goca je odlučila da prihvati. Iako odevena i dalje u crninu, sa otmenom ešarpom preko ramena, Goca je fotografima ipak pozirala sa blagim osmehom.

Suočena sa velikim gubitkom, supruga tragično preminulog pevača konačno je krenula da se osmehuje, okružena voljenim osobama konačno je krenula dalje, iako verujemo da se iza osmeha krije ogromna tuga.

Neutešna Gordana Šaulić: Bol za Šabanom ne prolazi

Međutim Gordana je svesna da su pred njom ipak godine života bez životnog saputnika, ona će svoju tugu i bol kao i ljubav prema pokojnom suprugu Šabanu Šauliću sa kojim je provela četiri decenije u braku zauvek nositi u srcu.

Šabanove kolege i prijatalji oduševljno su dočekali činjenicu da se Gordana pojavila na reviji, a udovici su uputili podršku i novi vetar u leđa, koji će joj nadamo se pomoći da nastavi da korača dalje posle zaista tragičnog događaja.

Gordana i Ilda Šaulić preplavljene emocijama: Danas bi se pevale najlepše pesme, a tebe više nema!