Pevačica zablistala u prelepoj venčanici - Biljana Sečivanović konačno je stala na ludi kamen! (foto)

Autor:

21.09.2020 12:05

Foto:

Foto:



44-godišnja Biljana Sečivanović udala se 19. septembra za svog dugogodišnjeg partnera Aleksandra Nedića.

Novopečeni bračni par venčao se u Grockoj u prisustvu kumova i nekolicine najbližih prijatelja, pevačica je ovaj svečani događaj upriličila glamuroznom belom venčanicom velikog dekoltea, sa bratelama koje blago padaju sa njenih ramena.

Nakon što su Biljana i Aleksandar završili sa matičarem nastavili su da se vesele uz trubače, koji su se pobrinuli da atmosfera bude savršena.

- Ljubav ne zna za vreme i godine i ako je to to da tada izgovorim 'da' ja ću ga izgovoriti tada jer ja to ne radim zbog drugih i ne osvrćem se na komentare bilo koje prirode - rekla je nedavno Biljana.

Ona i Aleksandar verili su se pre dve godine u Dubaiju, nakon čega su otpočeli zajednički život u velelepnoj kući u Vinči. Pevačica i njen novopečeni suprug žive sa decom iz svojih prethodnih emotivnih veza - njenim sinom Metejom i njegovom ćerkom Nikolinom.  Pevačica je svog sina jedinca Mateju dobila iz prethodnog braka sa neimenovanim biznismenom iz Austrije, koji ju je ostavio nedugo nakon što je saznao da je pevačica trudna.

Tajna svadba mladog glumca Miodraga Radonjića?

Svaka proslava podseti je na nemili događaj koji joj je obeležio rođenje deteta.

Pevačicu je život naučio da se nosi kako sa lepim tako i sa onim tragičnim vestima. Iako sada s punim pravom ne skida osmeh sa lica, u prošlosti se kako kaže na dan koji bi u normalnim situacijama bio ispunjen radošću susrela sa velikom tragedijom.

Naime nekoliko sati po rođenju sina Mateje, kog je rodila u Austriji, Biljana je saznala da je njen sestrić preminuo, te da će sahrana biti održana baš na dan kada će ona biti otpuštena iz bolnice.

Udala se ćerka Miše Janketića – Milica Janketić izgovorila sudbonosno da!

Svaka godina, svaka proslava kako sama kaže podseti je na to.

- Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tj. sina moje rođene sestre Nikolu - kroz suze je ispričala Biljana svojevremeno gostujući u jednoj emisiji i dodala:

- Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak.

Sa sadašnjim suprugom u ljubavi je pune tri godine, a kako kaže, ima sve što jedna žena može da poželi.

- Konačno da mogu da kažem da nisam sama i da imam podršku, da imam oslonac, da imam ljubav, da imam pažnju, da imam sve ono što jedna žena poželi - izjavila je ona o Aleksandru jednom prilikom.

Još jedna svadba u porodici Živojinović. Viktor odlučio da oženi Sandru!

Nama ostaje da se pridružimo čestitkama, i poželimo skladnu i dugovečnu ljubav pevačici i njenom suprugu!