56. rođendan slavne glumice - Kako je Monika Beluči obeležila svetsku kinematografiju? (video)

Autor:

30.09.2020 12:11

Foto:

Foto:



Italijanska glumica i simbol lepote i seksipila Monika Beluči danas slavi 56. rođendan!

Već gotovo trideset godina o njoj govore kao o najlepšoj ženi na svetu, a svaka nova fotografija dokazuje da joj godine na izgled zaista ne ostavljaju traga. Karijeru je počela davnih osamdesetih godina kao model i manekenka, a uskoro su usledile i filmske uloge u italijanskim, francuskim i američkim filmovima.

Uloga u filmu 'Malena', priča o italijanskoj provinciji u Drugom svetskom radu koja mrzi 27-godišnju udovicu zbog izgleda i reakcije koju izaziva u muškarcima, obeležila je njenu karijeru. Scene iz filma su nezaboravne, a dvadeset godina kasnije, mnogo mlađe glumice, 'influenserke' i manekenke pokušavaju da iskopiraju neverovatnu lepotu Monike, te savršen izgled na svakoj fotografiji propraćen muškim pogledima koji odišu čežnjom.

Monika Beluči kakvu do sada niste videli: Glumicu pomešali sa duplo mlađom koleginicom (foto)

Kroz karijeru zaista nije imala srama, a nage scene u filmovima bile su njena specijalnost, neke od njih i dalje su zaista nezaboravne.

Monika Beluči na Lubutenovoj reviji u Parizu

Prelepa glumica zavela je brojne muškarce širom sveta, a njenom čuvenom šarmu nije odeloleo ni 18 godina mlađi Nikolas Lefebre, sa kojim je u ljubavi od 2017. godine.

Izgleda barem 10 godina mlađe: Monika Beluči ponovo promenila frizuru (video)

 

Pre nego što je uplovila u avanturu sa Lefebrom, Monika je imala dva neuspešna braka. Iz prvog dugogodišnjeg braka sa Vinsentom Kaselom ima dve ćerkice. Starija ćerka već je postala izuzetno popularna zbog svoje nesvakidašnje lepote i neodoljivog šarma, koji je bez sumnje nasledila od svoje proslavljene majke.

Velika promena: Monika Beluči više ne izgleda ovako! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on Sep 16, 2020 at 11:18pm PDT