Pop diva u ulozi ponosne majke: Niki Minaž se porodila, da li će uloga oca promeniti njenog supruga?

Autor:

02.10.2020 14:05

Foto:

Foto:



Niki Minaž je u sredu, 30 septembra, rodila svoje prvo dete! Trudnoću je tokom leta potvrdila na Instagramu.

Popularna pevačica Niki Minaž rodila je u sredu svoje prvo dete. Pol bebe još uvek nije poznat, ipak zna se da je ovo prvo dete slavne Niki i njenog supruga Keneta Petija. Podsetimo, umetnica je trudnoću skrivala sve do početka leta, kada je fotografijama na Instagramu potvrdila da je u drugom stanju.

Niki i Kenet venčali su se prošle godine, a vezu su započeli krajem 2018. godine kada su brojni obožavatelji pevačice izrazili zabrinutost za njenu bezbednost, a sve zbog Petijeve kriminalne prošlosti. Izrazili su i bojazan da je Peti s Niki samo zbog njene slave i novca, što naravno nije bilo tačno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Jul 20, 2020 at 8:08am PDT

Problematični suprug zbog kog su roditelji Niki Minaž izuzetno zabrinuti.

Bio je, naime nekoliko puta u zatvoru, a prvi put 1995. godine kada su ga opzužili za silovanje. Dobio je četiri godine zatvora, a u njegovom dosijeu su, osim toga, i pretnje, pucnjava te fizički obračuni. Problematični Kenet se s Niki zna više od 20 godina. Upoznali su se kada je pevačica imala svega 16 godina, veza tada nije potraja no kada su se ponovo sreli odlučili su da ostatak života provedu zajedno.

Niki Minaž u drugom stanju?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Feb 27, 2020 at 5:52am PST

Iako su mnogi sumnjičavi zbog njegove prošlosti i motiva koji ga drže uz umetnicu, ona mu potpuno veruje te smatra da je njen suprug danas drugi čovek.

Ko bi odoleo Diznijevim junacima: Džesika Alba i Niki Minaž u ludom provodu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Jul 20, 2020 at 10:16am PDT