Miloš Biković na zadatku s pilotima Vojske Srbije!

Autor:

15.10.2020 11:40

Foto:

Foto:



Glumac Miloš Biković je kroz uloge prošao mnoge izazove. Te je od simpatičnog momka iz komšiluka koji se lako zaljubljuje, lako prešao u ulogu opasnog momka sa gradskog asfalta.

Ali, ovoga puta je zarad priprema za snimanje u akciji i to sa pilotima Vojske Srbije.

 - Kada se na istom zadatku nađu piloti Vojske Srbije, Miloš Biković i helikopter - ubrzanje je zagarantovano! - poruka je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

https://www.facebook.com/media/set/?set=ms.c.eJwzNDA0tTA1sbCwNLI0tDAzN9IzRBIxMkYXMQapAQAldgrn.bps.a.10158548892888672&type=1

Ne propustite: Ruskinje su presudile: Miloš Biković je najpoželjniji muškarac!

Miloš Biković je na svom Instagram profilu podelio jednu od fotografija nastalu tokom dana provedenog s pravim pilotima, objasnivši da se radi o ekipi filma "Južni vetar 2", čije snimanje je uveliko u toku.  A sam naziv nastavka je "Južni vetar 2 - ubrzanje". 

"Furija južnog vetra ruši granice i ide preko gužve na prelazima. Snimanje je u punom gasu: držite se, jer sledeća godina biće cela u znaku Južnog vetra 2: Ubrzanje" - stoji na njihovoj zvaničnoj Instagram stranici.

Ne propustite: Holivudski producent progovorio o saradnji sa našim glumcem: Miloš Biković je balkanski Bred Pit

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Južni Vetar (@juznivetarfilm) дана 25. Сеп 2020. у 5:27 PDT

Naravno, Miloš Biković nije propustio priliku da lepe reči napiše i na ruskom jeziku, jer je njegova inostrana karijera upravo u Rusiji započela svoj procvat.

https://www.instagram.com/p/CGPi_bxHZVv/

M G

Autor