Šenon Doerti ipak ima razloga za sreću: Osmeh na lice vratio joj je voljeni suprug!

Autor:

16.10.2020 14:43

Foto:

Foto:



Glumica i zvezda serije 'Beverly Hills' Šenon Doerti u martu 2015. godine potpuno se promenio.

Naime, nakon što joj je dijagnostikovan rak dojke, karcinom je počeo da se širi na limfne čvorove, a nakon teške operacije, te dugotrajne i iscrpljujuće hemoterapije, uspela je da pobedi zloćudnu bolest. Ipak u februaru ove godine glumica je otkrila kako se bolest vratila, te da je u četvrtom stadijumu. Međutim, u ovoj dugoj i mukotrpnoj borbi  nije sama, a osmeh na lice iz dana u dan vraća joj voljeni suprug, 46-godišnji producent Kurt Isvarienko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Oct 15, 2020 at 5:59pm PDT

Zaljubeljeni par je sudbonosno 'da' izgovorio na današnji dan pre tačno devet godina, a Šenon je tim povodom svom dragom posvetila romantičnu objavu na društvenim mrežama. Ona je objavila njihovu fotografju na kojoj nasmejana pozira sa suprugom, ispod koje je napisala.

- Uvek ćeš biti moj kauboj. Volim te. Srećna godišnjica.

Šenon Doerti: Doba velikog straha i strepnje 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Oct 13, 2020 at 2:38pm PDT

Podsetimo, slavnoj glumici koja trenutno prolazi kroz najteži period u životu, ovo je treći brak. Početkom 1993. verila se za naslednika firme Max Factor, Dina Faktora. Međutim, on je ubrzo tražio zabranu priliska, jer ga je kako je tvrdio Šenon zlostavljala.

Ubrzo je stigao demant, te je glumičin otac tvrdio da je situacija suprotna te da je Din nju zlostavljao i maltretirao. Krajem iste godine Šenon se udala za Ašlija Hamilton, sin glumca Džordža Hamiltona, a razveli su se samo godinu dana kasnije. 2002. godine, sudbonosno 'da' izgovorila je Riku Solomonu, ali brak je potrajao nepunih devet meseci, nakon čega se na današnji dan pre devet godina udala za sadašnjeg supruga, sa kojim uživa u srećnom i skladnom braku, punom ljubavi, podrše i razumevanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Oct 11, 2020 at 5:22pm PDT