Kraljica Elizabeta II drastično je smršala, da li je njeno zdravlje ugroženo?

Autor:

16.10.2020 20:45

Foto:

Foto:



Da li je pravi razlog iznenadnog gubitka kilograma bolest?

Iako se poslednjih meseci u nekoliko navrata pisalo o njenom odlasku, teškoj bolesti, pa čak i smrti, britanska kraljica, Elizabeta II. i dalje čvrsto sedi na tronu koji je preuzela pre gotovo 70 godina. Poznato je i da je već neko vreme u karantinu u dvorcu Vindsor.

Ono što je mnoge uznemirilo i zabrinulo su najnovije informacije koje govore kako je moguće da se kraljica više nikad ne vrati kraljevskim obavezama. No, čini se kako te informacije nisu bile tačne, jer se kraljica juče prvi put pojavila u javnosti.

Ni moćna kraljica Elizabeta II nije bila pošteđena bola – burna prošlost princa Filipa, prevario je kraljicu? 

Kraljica Elizabeta II u pratnji unuka, princa Vilijama posetila je Centar za analizu energetike u Porton Down parku. Tokom posete proučavala je razna naoružanja i taktike korišćene u tajnim britanskim službama, a posebno su joj se svideli obučeni psi koji su veselo skakutali oko nje. Ovim pojavljivanjem, kraljica je demantovala glasine o lošem zdravstvenom stanju, iako britanski nutricionisti ističu kako se po njenim zglobovima na nogama te rukama vidi da je izgubila blizu desetak kilograma, što bi mogao biti jedan od znakova da ipak boluje od neke bolesti.

- Očigledno je da je kraljica izgubila dosta kilograma. Teško je nagađati koliko, no rekao bih da se radi o deset kilograma. Njeni zglobovi i noge su tanji nego ikad, a kaput koji je nosila na sebi, tokom pređašnjih pojavljivanja, bio joj je znatno uži u rukama i područiju abdomena nego što je sada. - Poručili su stručnjaci a prenose strani mediji.

Kraljica Elizabeta II svesno dovodi svoj život u opasnost?