Čuvena glumica Ronda Fleming preminula je u 10 deceniji: Njena nesvakidašnja pojava će se pamtiti!

Autor:

20.10.2020 13:30

Foto:

Foto:



Tužne vesti proteklih dana potresle su svetsku javnost, a da nas je čuvena glumica npustila, potvrdila je njena sekretarica!

Glumačka zvezda starog Holivuda, Ronda Fleming preminula je u 97. godini života u sredu u Santa Moniki, tužne vesti potvrdila je njena sekretarica. Čuvena glumica i pevačica važila je za ženu od stila, te jednu od najglamuroznijih glumica svog vremena, a njenu crvenu kosu te prelepe svetle oči ćemo pamtiti! Takođe je poznata i kao kraljica tehnikolora upravo zahvaljujući svojim upečatljivim atributima.

Flemingova je glumila u preko 40 filmova, od kojih je većina bila četrdesetih i pedesetih godina prošlog veka, uključujući i 'Obračun kod OK korala', 'Spellbound', 'Jenki na dvoru kralja Artura' i 'Out of the past'... Rondu je otkrio agent, dok je još uvek išla u školu. Prva značajnija uloga bila joj je u filmu čuvenog Alfreda Hičkoka, pomenutom 'SpellBound-u'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vintage_classichollywood (@vintage_classichollywood) on Aug 6, 2016 at 11:47pm PDT

Osim glume, Flemingova je imala i druge talente. Tako je u međuvremenu izbacila i dva muzička albuma. Prvi je bio sa grupom 'Four girls with Jane Russel'. A drugi je bio klasična kolekcija ljubavnih pesama pod nazivom 'Ronda'. Umetnica neverovatnog talenta takođe je doprinosila i zajednici, pa je tako tokom devedesetih i dvehiljaditih otvorila niz centara za beskućnike te kuća za negu ljudi koji boluju od karcinoma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Anthony D'Addario (@mikeyd710) on Oct 19, 2020 at 5:21pm PDT