Dugo očekivano venčanje odloženo, kako će ova vest uticati na porodicu Bekam?

Autor:

23.10.2020 13:30

Foto:

Foto:



Jedna od retkih porodica koja može da se pohvali neverovatnom količinom pažnje i znatiželje koju dobija od medija jeste porodica 45-godišnje fudbalske legende Dejvida Bekama.

Nakon dvadeset godina braka s Viktorijom interes javnosti za ovim sada već čuvenim parom ne jenjava, pogotovo sada kada se pripremaju da u porodicu 'prime' još jednog člana - prvu snahu! Bekamovi su najavili svadbu decenije za njihovog prvorođenog sina, 21-godišnjeg sina Bruklina Bekama koji ce se oženiti sa četiri godine starijom izabranicom, glumicom Nikol Pelts. Međutim, magazin Heat otkrio je kako je venčanje odloženo do daljnjeg zbog trenutne situacije u svetu prouzrokovane pandemijom korona virusa, te kako je mama Viktorija zbog toga očajna.

Bruklin Bekam sigurno korača očevim stopama: Ovekovečio ljubav sa svojom budućom suprugom? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynbeckham on Oct 13, 2020 at 1:36pm PDT

Dobro upućeni izvor za strane medije otkrio je kako je 46-godišnja modna dizajnerka bila toliko zaokupljena organizacijom venčanja, te je želela da sve bude apsolutno savršeno. Među zvanicama nalazi se sam krem društva, između ostalih i veliki prijatleji porodice Bekam, Megan Markl i princ Hari.

Međutim, porodica nije računala da će im drugi talas pomenutog virusa u potpunosti poremetiti planove. Oni su naime dobili 'naređenje' od strane službenika da se zvanice na svadbi svedu na minimum, te da to bude skromno veselje u uskom krugu porodice. Bruklin je ipak, odlučio da će sačekati, te da svoje venčanje želi da obeleži megalomanskom proslavom, koja će odisati glamurom i luksuzom, a verujemo da će se zaista dugo pamtiti.

- Mladi par slomljen je zbog odlaganje svadbe, međutim, ona koju je ovo odlaganje najviše pogodilo svakako je Viktorija Bekam, koja je neutešna. - Rekao je pomenuti izvor stranim medijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynbeckham on Oct 6, 2020 at 3:31pm PDT

Izvor je pojasnio da su Bruklin i Nikol nameravali da imaju dva venčanja, jedno u Velikoj Britaniji, a drugo u Americi, gde živi porodica buduće supruge najstarijeg naslednika Bekamovih. Porodica Bekam sigurno neće žaliti para kako bi svom prvencu priredili nezaboravno slavlje, ipak restriktivne mere trenutno su to onemogućile, ali ponosna mama Viktorija još uvek neće odustati.

Dejvid i Bruklin Bekam: Kakav otac, takav sin (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynbeckham on Jul 11, 2020 at 6:26am PDT

- Viktorija je odlučna u tome da ništa neće stati na put venčanju njenog prvenca. - Zaključio je izvor.

Ove vesti ipak treba uzeti sa dozom rezerve, službene potvrde o odlaganju venčanja još uvek nije bilo, a da li će Bruklin i Nikol zaista strpljivo sačekati da se situacija popravi, videćemo narednih nedelja.