Emotivni suprug Ivan Bosiljčić oduševio suprugu Jelenu Tomašević: Srećan ti rođendan srećo!

Autor:

02.11.2020 11:11

Foto:

Foto:



Popularna pevačica Jelena Tomašević proslavila je svoj 37. rođendan, a čestitka koju joj je uputio suprug raznežila je pevačicu ali i njihove obožavaoce.

37-godišnja pevačica Jelena Tomašević proslavila je juče svoj rođendan, a veliko iznenađenje priredio joj je voljeni suprug Ivan Bosiljčić čija je čestitka probudila posebne emocije u srcu poznate pevačice.

Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca, oduševio je svoju suprugu, ali i obožavaoce emotivnom čestitkom koju je uputio supruzi povodom njenog rođendana.

- Srećan ti rođendan srećo. I znaj da: 'Već godinama učim tvoje crte, u koje dani utiskuju svoje male vatre; Godinama pamtim njihovu svetlucavu neponovljivost i rešetkastu lakoću svojih pokreta.

Pročitajte i: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavili 9. godišnjicu braka, ali na način koji će vas oduševiti! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on Nov 1, 2020 at 12:47pm PST

Ivan je poznat kao veliki kavaljer i šmeker, te ne iznenađuje njegova domišljata čestitka. Posebno oduševljen bio je nežniji deo njihove publike, a takođe je bilo i komplimenata na njihov skladan brak, te konstatacija koliko su ustvari savršen par.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević - Ljubav za sva vremena

Skladan par uživa u ljubavi i harmoniji, a porodične dane provode uživajući u ljubavi i miru, posvećeni porodici. Njihovu svakodnevnicu nije poremetila čak ni pandemija korona virusa, a karantin i izolaciju okrenuli su u svoju korist.

U jednom od intervjua za magazin Stori Jelena je opisala kako izgledaju njihova porodična jutra:

Pročitajte i: Spremni za novo poglavlje: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić pred još jednim životnim izazovom 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on Sep 4, 2020 at 3:36am PDT

- Kada smo na okupu, naša jutra su najlepša. Opušteno spremamo doručak, gledamo jutarnji program, pijemo kafu, razgovaramo, smejemo se, igramo s Ninom. Uživamo u svakom trenutku. Naša ljubav jača je od vremena. - Rekla je pevačica i otkrila da za određene stvari ipak uvek nađu vremena, bez obzira na njihov gust raspored.

- Vremena uvek imamo za zagrljaj, makar u prolazi, za osmeh, podršku, lepe želje kada jedno drugo ispraćamo na putovanja, za prave reči koje mnogo znače.