Kruna ljubavi stigla je posle pet godina: Pevačica Gven Stefani udala se za Blejka Šeltona!

Autor:

08.11.2020 20:00

Foto:

Foto:



Posle brojnih ljubavnih brodoloma, američka pevačica Gven Stefani pristala je da se uda za kantri muzičara Blejka Šeltona i na taj način kruniše emotivni odnos dug pet godina.

Da se isplati čekati sreću, dokazali su američki muzičari Gven Stefani (51) i Blejk Šelton (44), koji su nakon propalih brakova dali ljubavi novu šansu. Ta sreća ih je i te kako pogledala jer će se uskoro venčati. Posle pet godina veze, kantri pevač je zaprosio bivšu članicu rok grupe No Doubt, na šta je ona odmah rekla “da”. Lepom vešću oboje su se pohvalili na društvenim mrežama.

- Da, molim - kratko je napisala pevačica hita “Don’t Speak” ispod fotografije na kojoj se par strastveno ljubi.

Blejk je u objavi na svom Instagram profilu ispod iste fotografije bio ipak malo rečitiji od buduće supruge, napisavši:

- Hej, Gven Stefani, hvala ti što si mi spasla 2020. godinu i ostatak mog života. Volim te. Čuo sam “da”!

Njih dvoje su se upoznali 2015. godine u šou-programu “The Voice” i od tada su nerazdvojni. Pre nego što su se sreli i Stefani i Šelton bili su u brakovima. On se ženio dva puta: prvo sa srednjoškolskom ljubavi Kejnet Gern, potom sa pevačicom Mirandom Lambert, i ni sa jednom nije imao decu. Gven je dugo bila u vezi sa Tonijem Kanalom, basistom sastava No Doubt, a zatim se udala za engleskog pevača Gavina Rosdejla. Posle 13 godina braka prošla je kroz mučni razvod od Engleza.

Laži i preljube.

Iako niko nije pretpostavljao da će se njih dvoje razvesti jer su delovali prilično idilično, brak je pukao zbog preljube. Pevačicu, s kojom je dobio sinove Kingstona (14), Zumu (12) i Apola (6), Rosdejl je prevario sa dadiljom koja im je nekoliko godina podizala decu.
Dve godine nakon kraha tog braka Gven je shvatila da je ta njena bol imala dublji smisao.

- Ono što sam naučila od svog slomljenog srca jeste da je to moralo da se dogodi. Moja svrha je bila da pišem i govorim o tome, da sa svetom podelim svoju priču. Pre skoro svakog koncerta, svakog svog javnog nastupa, sretala sam mnogo ljudi koji bi mi rekli da su pratili moju istinu i moju priču i da im je pomogla. Osećam se vrlo počastvovano znajući to - izjavila je lepa plavuša.

Stefani i Šelton već uživaju u zajedničkom životu u svom novom domu u Los Anđelesu, vrednom 13 miliona dolara, a toj radosti doprinose i njeni sinovi iz prvog braka, koji sa kantri muzičarem imaju vrlo dobar odnos. Tamo su se preselili nakon što su karantin zbog pandemije virusa korona svi zajedno proveli na Blejkovom ranču u Oklahomi.