Iako nas je Jelisaveta Orašanin navikla na glamurozne proslave, ovog puta zbog trenutne situacije morala je da se prilagodi, te je izabrala znatno suptilniju varijantu!

Prelepa glumica Jelisaveta Orašanin uživa u blagoslovenom stanju, te se trenutno nalazi u Bolonji, gde sa svojim suprugom Milošem Teodosićem odbrojava dane do svog porođaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli)

Današnji dan poseban je za harizmatičnu glumicu, obzriom da je proslavila svoj 32. rođendan. Međutim, uslovi, verujemo, nisu bili onakvi kakve je Jelisaveta priželjkivala. Poznato je da u svetu bukti virus korona, a većina evropskih zemalja uvela je brojne restriktivne mere. Među njima nalazi se i Italija u kojoj Jelisaveta boravi.

Zbog navedenih razloga, glumica je bila prinuđena da se zadovolji skromnom proslavu u krugu najuže porodice. Minijaturni vatromet te skromna torta bili su dovoljni za osmeh prelepe glumice. Osim pomenutih detalja, Jelisaveta je iznenadila obožavaoce obzirom da je masku nosila i u toplini svog porodičnog doma.

Pročitajte i: Jelisaveta Orašanin blista: Prelepa glumica uživa u blagoslovenom stanju! (foto) 

Brojni obožavaoci, ali i kolege i prijatelji poslali su joj brojne čestitke putem društvenih mreža. A iako nisu mogli da prisustvuju proslavi sigurni smo da je Jelisaveta prepoznala njihovu emociju i ljubav koju su joj iskazali virtualnim putem.

 

Čitajte i: