Skromna proslava Jelisavete Orašanin i 'Outfit' u skladu sa situacijom! (foto)

Autor:

13.11.2020 17:15

Foto:

Foto:



Iako nas je Jelisaveta Orašanin navikla na glamurozne proslave, ovog puta zbog trenutne situacije morala je da se prilagodi, te je izabrala znatno suptilniju varijantu!

Prelepa glumica Jelisaveta Orašanin uživa u blagoslovenom stanju, te se trenutno nalazi u Bolonji, gde sa svojim suprugom Milošem Teodosićem odbrojava dane do svog porođaja.

Današnji dan poseban je za harizmatičnu glumicu, obzriom da je proslavila svoj 32. rođendan. Međutim, uslovi, verujemo, nisu bili onakvi kakve je Jelisaveta priželjkivala. Poznato je da u svetu bukti virus korona, a većina evropskih zemalja uvela je brojne restriktivne mere. Među njima nalazi se i Italija u kojoj Jelisaveta boravi.

Zbog navedenih razloga, glumica je bila prinuđena da se zadovolji skromnom proslavu u krugu najuže porodice. Minijaturni vatromet te skromna torta bili su dovoljni za osmeh prelepe glumice. Osim pomenutih detalja, Jelisaveta je iznenadila obožavaoce obzirom da je masku nosila i u toplini svog porodičnog doma.

Pročitajte i: Jelisaveta Orašanin blista: Prelepa glumica uživa u blagoslovenom stanju! (foto) 

Brojni obožavaoci, ali i kolege i prijatelji poslali su joj brojne čestitke putem društvenih mreža. A iako nisu mogli da prisustvuju proslavi sigurni smo da je Jelisaveta prepoznala njihovu emociju i ljubav koju su joj iskazali virtualnim putem.