Velika tuga u kraljevskoj porodici, princ Vilijam i Kejt Midlton neutešni: Mnogo će nam nedostajati!

Autor:

24.11.2020 11:03

Foto:

Foto:



Porodica princa Vilijama i Kejt Midlton suočena je sa velikim gubitkom, a sa tugom se ne nose baš najbolje!

Naime, kraljevski par je objavio da je njihov pas, Lupo, koji je bio deo njihove porodice prethodnih devet godina uginuo prethodnog vikenda.

- Naš pas Lupo, koji je bio srce naše porodice prethodnih devet godina, nažalost je uginuo. Mnogo će nam nedostajati. - Napisano je u zvaničnoj objavi na društvenim mrežama, uz fotografiju njihovog ljubimca.

Lupo je u kraljevsku porodicu ušao 2012. godine, samo godinu dana pre nego što se rodio njihov sin princ Džordž. Britanski mediji kasnije su izveštavali i da je ovaj koker španijel bio uz Kejt i Vilijama i u njihovim najtežim momentima, te im je pomogao da uspešno preguraju sve probleme i poteškoće.

Pročitajte i: Vojvotkinja u bikiniju! Retko viđene fotografije Kejt i Vilijama s plaže (foto) 

Lupo je takođe bio veoma zastupljen i na fotografijama, što dovoljno govori o tome koliko je bio važan i cenjen deo porodice. A iako će mnogi pomisliti da je reč samo o životinji, te da je preterano govoriti o njima kao članovima porodice. Oni koji su bili u prilici da osete ljubav koju vam ljubimac pruža složiće se sa nama da to zaista jeste punopravni član porodice, te da je njivog gubitak izuzetno bolan i tragičan.