Ljubav koja je sve promenila: Zvezda serije 'Prijatelji' Metju Peri zaprosio je svoju 22 godine mlađu devojku!

Autor:

27.11.2020 12:16

Foto:

Foto:



Zvezda serije 'Prijatelji' Metju Peri zaprosio je svoju 22 godine mlađu devojku Moli Hurvic!

Naime, zvezda kultne serije 'Prijatelji' odlučio je da svoju vezu sa agentom za talente Moli Horvc podigne na viši nivo, te joj je postavio sudbonosno pitanje, na koje je ona odgovorila potvrdno sa velikim oduševljenjem.

- Odlučio sam da se ženim. Srećom u vezi sam s najboljom ženom na svetu u ovom trenutku - otkrio je Peri za časopis People.

Metju i Moli zajedno su od 2018. godine, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2019. godine.

- Moli i Metju provode dosta vremena zajedno. Ona ima čudan smisao za humor i odmah su  kliknui. Nije zainteresovana za slavu i ne voli zabave, što je vrlo dobro za Metjua - ispričao je na početku njihove veze prijatelj pomenutog para.

Pročitajte i: Metju Peri traži novu ljubav na internetu 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨THE WEBNEWS (@the_webnews)

Ljubav mu je pomogla da prevaziđe životnu krizu s kojom se dugo borio!

Poznato je da je buduća supruga Metjuu bila najveća podrška u borbi protiv zavisnosti od droge i alkohola. Glumac je naime, jedno vreme bio zavistan od leka 'Vikodin', a počeo je da ga konzumira nakon nesreće koju je doživeo na skuteru za vodu. Uspešno mu je smanjivao bolove, međutim s vremenom, nije mogao da prođe dan bez pomenute tablete. Muku je mučio i sa alkoholom, od kog se lečio u nekoliko navrata.

U javnosti se nekoliko puta šuškalo o njihovom rastanku, poslednji put u maju ove godine, ipak te glasine su ostale samo to - glasine, te se budući supružnici nisu oglašavali povodom toga, a sada je stigla i potvrda da je njihova ljubav jača nego ikada.