Neizmenra radost u domu Džajića - Danas je za njih poseban dan!

Autor:

16.12.2020 15:45

Foto:

Foto:



Za Draganu Džajić danas je poseban dan. Pre tačno godinu dana, ona se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi. Sin Dragane Džajić i Miloša Ivanovića, preslatki Vid slavi prvi rođendan.

Svom sinu, Dragana je rođendan čestitala i preslatkom fotografijom na "Instagramu". Sinu je posvetila dirljivu poruku, koja je mnoge raznežila:

- Ti si moj ostvareni san, sine. Srećan ti rođendan. Voli te mama - napisala je ona.

Pročitajte i Dragan Džajić u novoj Gloriji: Unuk ima više kose od mene

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Dzajic (@draganadzajic_)

Sin Dragane i Miloša Ivanovića preslatak je dečak, a dizajnerka je nedavno otkrila i čime se vodi, kada je vaspitanje jednogodišnjeg sinčića u pitanju.

- Budući da smo Miloš i ja izrasli u dobre ljude, kod Vida ćemo primenjivati način vaspitavanja naših roditelja. Vodićemo računa da izraste u pravičnog i kvalitetnog čoveka. Da ima poštovanja prema drugima, ali i samopoštovanja, što je veoma važno za izgradnju jedne ličnosti - govorila je Dragana za "Story".

Dragana je tada opisala i kako ona i Miloš sa sinom najradije provode vreme.

Obožavamo da prošetamo, a omiljeni deo dana nam je kada sina stavimo na naš krevet. Mazimo se, golicamo ga i uživamo u njegovom osmehu. Nije što je moj, ali Vid je beba kakva se samo poželeti može. Uvek je lepo raspoložen i lako mu je ugoditi. Naravno, sad je u tom uzrastu kada mu je potrebna pažnja.