Marina Tucaković otvoreno o bolesti, željama i prijateljima na estradi

Autor:

31.05.2019 21:23

Foto:

Foto:



Marina Tucaković važi za ženu koja je na našem estradnom nebu više od čuvenog tekstopisca. Ona je stvorila mnoge muzičke zvezde, a usput postala prijatelj sa njima i neko ko zna dosta njihovih tajni. Zato nije ni čudno što su mnogi bili uz nju kada je u javnost dospela vest, pre nešto više od godinu dana, da je obolela od kancera. Na sreću, lečenje je išlo kako treba i ona se sad polako ali sigurno vraća svom poslu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic) дана 24. Мај 2019. у 8:35 PDT

- Raduckam pomalo, moram. Iskreno, manje mi se radi između terapija i kontrola. Teško je kad imaš omču oko vrata i radiš punom parom. S druge strane, dugo sam u poslu i pravo da vam kažem, malo me i mrzi. Uz sve to, na estradi je tolika zbunjenost. Ne znam više da li mi se sve sviđa ili mi se ništa ne sviđa - kaže Marina za Kurir i dodaje da joj mnoge stvari nedostaju:

"Žena borac" Marina Tucaković se nikad ne predaje: Prepustiš se doktorima i sudbini i, naravno, ne razmišljaš o smrti
-Živ se čovek na sve navikne. Naravno da mi sve to nedostaje, i alkohol, i provod, i ljudi, ali i ovako je OK. Prilagođavam se.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucakovic Fan Page (@makitucakovic.fan) дана 12. Мај 2019. у 11:09 PDT

Kada se pojavila vest da je bolesna, cela estrada joj je pružila podršku.

-Naravno, to je ljudski. Toliko je ljudi bilo uz mene, nudili su mi pomoć i oni s kojima se družim, i oni s kojima sam samo radila. Sećam se da sam Amadeus bendu napisala samo jednu pesmu, ali kad sam bila u bolnici, neko od njih je došao i doneo mi veliki buket cveća. Boki 13 je i dan-danas uz mene, Ceca, Jeca, Čola, Željko Mitrović, Željko Samardžić... Ma svi! - rekla je Marina i otkrila za koga sada radi:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucakovic Fan Page (@makitucakovic.fan) дана 24. Мај 2018. у 1:30 PDT

-Moj sin Laća i ja završavamo pesme Ani Nikolić. Treba konačno da počnemo i sa Cecom, za Jelenu slušam neke melodije, a takođe i za Sašu Matića. Izvinjavam se ako sam zaboravila nekog.

Jelena Karleuša: I u dobru i u zlu s bolesnom prijateljicom

Kako je dobro poznato, ona je sa mnogima sa kojima sarađuje postala blizak prijatelj, ali otkriva da je , kada je posao u pitanju, veoma teško raditi za Cecu Ražnatović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucakovic Fan Page (@makitucakovic.fan) дана 12. Јун 2018. у 1:35 PDT

-Teško je i velika je odgovornost raditi za takvu ženu. Pored toga što me vuče melodija, vuče mi i osoba za koju radim, ili neka moja impresija o tome šta bi ta osoba trebalo da kaže u datom trenutku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ceca Raznatovic Fp ❤? (@cecaxraznatovic) дана 3. Јун 2018. у 4:02 PDT

Marina Tucaković o borbi sa teškom bolešću: Osećam se kao da čekam da dobijem na lotou

Marina je otkrila da je Haris Džinović najzahtevniji pevač sa kojim je radila, te da se uvek vraća da nešto doradi, a odmah iza njega navela je Milicu Pavlović, a pesma od koje jenajviše zaradila je "Zora" koju je otpevala Neda Ukraden.