Zavirite na najglamurozniju žurku godine

Na zabavi koja je proglašena najglamuroznijom žurkom godine, JEDINI PRAVI Gorki List okupio je najcenjenije ličnosti iz regiona. Doslednost, trajanje i postojanost su ono što karakteriše ovaj brend duže od šest decenija. Njegova tajna leži u potpunom skladu suprotnosti gorkog i slatkog, zbog čega je te večeri na sceni spojio različite muzičke žanrove i još jednom pokazao da upravo u harmoniji leži dobitna kombinacija.


Na sceni spektakularne proslave, uz revijalni veliki orkestar, zasijali su glumci Pozorišta na Terazijama. Bili su tu Sloba Stefanović, Iva Manojlović, Dušica Novaković, Žarko Stepanov, Tamara Dragičević, ali i muzičari Neno Belan i pevačice Nataša Bekvalac, Ana Sević, Beti Đorđević, Ana Stanić i Svetlana Ražnatović Ceca, koja je razigrala publiku.

Gorki List je i ovog puta na jedinstven način pokazao svoj pogled na svet i dokazao da pomera granice: “Za mene je život putovanje. Da li ćemo na tom putu imati malo ili mnogo lepih trenutaka zavisi od nas i od toga kako gledamo na svet. Naš cilj je da osetite svu lepotu života i da otkrijete kako Gorki List, ali i mi koji smo tu oko njega, gledamo na vas, sebe, život. Naša misija je da širimo vedar i pozitivan pogled na svet”, istakao je domaćin večeri i kreator brenda “JEDINI PRAVI Gorki List”, Vojin Đorđević.

Glumac Miloš Biković je u toku večeri, na origanalan način, najavio ulazak ovog brenda na rusko tržište i veliku nagradnu igru Gorkog Lista koji zaljubljenike u slatko-gorki ukus vodi na put oko sveta. Kroz putovanja na egzotične destinacije kao što su Mauricijus, Maldivi, Karibi, kao i gradovi Moskva i Barselona, Gorki List želi da se zahvali svojim vernim potrošačima na poverenju, da ih ohrabri u širenju vidika i otvaranju novih pogleda na svet.