VTMN Natural Beauty Concept

U Beogradu je u januaru otvoren jedinstven koncept salona lepote – Vitamin (VTMN) Natural Beauty Concept


Božanstvenog enterijera, u prirodnom zelenilu, boravak u VTMN vam daje osećaj kao da ste na kratko otišli iz grada. Profesionalni i iskusni tim VTMN Natural Beauty Conceptima, uz holistički pristup za svaku mušteriju, nudi širok spektar usluga za sve vaše potrebe.

Koristeći širok asortiman premijum i prirodnih proizvoda, naš tim visoko obučenih stručnjaka vodiće računa o svim vašim potrebama i osigurati da nakon boravka u VTMN Natural Beauty Concept osećate unutrašnji mir i spokoj.

U ovoj oazi mira, prvi put na našem tržištu pojavljuje se francuski brend Blancreme. Ovaj izuzetan brend, potpuno prirodnih sastojaka, bez parabena i aditiva, sa voćnim i biljnim ekstraktima potpuno je u skladu sa VTMN Natural Beauty konceptom. Pakovanja, miris i tekstura vas odmah asocira na divne francuske specijalitete a budući da je brend posvećen zaštiti životne sredine, svako pakovanje može da se koristi i u druge svrhe nakon što se potroši.

U današnje vreme, užurbanog i često haotičnog načina života, vreme je luksuz i zato su vrata VTMN otvorena od osam do 22h, sedam dana u nedelji.

VTMN Natural Beauty Concept – mnogo više od salona!

Autor: Gloria PR
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi