Vikend slavlja i popusta: Delta City je spremio iznenađenja za 9. rođendan


Više od 3.280 dana, Delta City se druži sa vama i predstavlja omiljeno mesto za šoping i zabavu Beograđana, ali i brojnih gostiju našeg grada.

Upravo zato vas u okviru proslave devetog rođendana, u petak, subotu i nedelju, od 4. do 6. novembra, u Delta City-ju očekuje odličan provod, zanimljivi pokloni uz kupovinu, ali i omiljeni popusti na aktuelne kolekcije do čak 50%.

Petak
Tradicionalni rođendanski maskenbal povodom Noći veštica i ove godine će obezbediti dobro raspoloženje u petak, 4. novembra, prvog dana slavljeničkog vikenda, od 18 časova.

Besplatno prijavljivanje traje do 4. novembra, do 16 sati, na Info pultu Delta City-ja.

delta-sit-2i-promo
Subota
Kako bi se posetioci dodatno zabavili, u atrijumu šoping-mola, tokom rođendanskog vikenda, biće organizovana brojna dešavanja, a tema rođendana je kosmos, kao večita inspiracija.

Brojne aktivacije sa VR naočarima tokom subote, omogućiće posetiocima da budu deo magičnog sveta planeta i kosmosa, dok će DJ-evi zagrejati atmosferu za zabavu i šoping.

Face painting i baloni brendirani kao planete i vanzemaljci rezervisani su za zabavu najmlađih posetioca šoping mola u subotu i nedelju.

Nedelja
Koncert grupe “Girls, Boys and Toys” kao posebno iznenađenje, u nedelju, 6. novembra od 17 do 21 čas.

Dođite da zajedno proslavimo deveti rođendan Delta City-ja!

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi