Promo

Agencija New Moment proslavila je uspešnu poslovnu 2023. godinu

Autor:

28.12.2023 14:47

Foto: Promo

Foto: Promo

Uz brojne predstavnike medija, agencija New Moment proslavila je uspešnu poslovnu 2023. godinuNa dobro poznatoj adresi, u čuvenoj Hilandarskoj 14, mestu gde se spajaju art i advertajzing, agencija New Moment PR proslavila je brojne uspešne kampanje, inicijative, ali i nagrade realizovane i osvojene u 2023. godini.

Promo

 

Sa predstavnicima medija i influenserima, sa podignutim čašama i poklonima Deda-Mraza, predstavljena je video retrospektiva najboljih radova agencije u minuloj godini.

- Mi postojimo četrdeset godina, a za tih četrdeset godina svašta se dogodilo u Srbiji, na Balkanu i u svetu. Za to vreme svašta smo prošli, nešto zajedno sa vama, nešto sami, i zato smo dobar primer ne samo kako druga generacija može da nastavi biznis, već i da ga unapredi - rekao je Žarko Sakan, generalni direktor agencije New Moment.

Agencija New Moment je najviše nagrađivana marketinška agencija na Balkanu. U svojoj tradiciji dugoj četrdeset godina agencija je sarađivala sa više od petsto brendova, a njen kreativni rad može se videti od Njujorka, Kanade, Indije, Francuske, Nemačke do ostalih panevropskih zemalja.

Agencija ima kancelarije u svim zemljama bivše Jugoslavije, kao i u Bugarskoj i Albaniji, i broji više od 250 kreativnih ljudi.

Osnivač agencije je Dragan Sakan, rodonačelnik advertajzinga u Srbiji, čovek koji je živeo kreativnost verujući da je ideja najjača valuta i da se najbolje vidi srcem. Agenciju trenutno vode njegovi sinovi Žarko i Lazar Sakan.

Komentari. (0)

Loading