Glovo i Hleb & Kifle

Hleb & Kifle sada dostupne i preko Glova, sa brzom isporukom u Beogradu i Novom Sadu

Autor:

24.08.2023 13:03

Foto: Promo

Foto: Promo

Najnovije Glovo partnerstvo na vrata korisnika donosi sveža pecivaGlovo, platforma za više kategorija koja korisnicima omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i jela na zahtev, najavljuje partnerstvo sa srpskim lancem pekara – Hleb & Kifle.

Tako da je sada, u kategoriji hrane na aplikaciji Glovo, korisnicima iz Beograda i Novog dostupno više od 80 vrsta svežeg peciva i drugih proizvoda koje Hleb & Kifle priprema , uz brzu dostavu na kućni prag - za 35 minuta.

Trenutno, na Glovo aplikaciji postoji 12 lokacija ovog pekarskog lanca: 11 u Beogradu i jedna u Novom Sadu. Prema rečima predstavnika ove kompanije, broj lokacija koje postoje na Glovo aplikaciji planiran je da značajno poraste u narednih 6 meseci. 

Hleb & Kifle jelovnik za dostavu koji je dostupan na Glovo aplikaciji sadrži proizvode iz čak 12 kategorija u koje spada slano i slatko pecivo ali, i slane i slatke pite, sendviči, crunch jogurt, salate, keks, hleb, energetske štanglice i pića.

Promo

 

Svi proizvodi od testa iz Hleb & Kifle pekare napravljeni su prema specijalnoj recepturi i od proverenih sastojaka, a putem saradnje ove pekare sa Glovo aplikacijom, ponuda korisnicima sada je obogaćena brzom isporukom, omogućavajući im tako da uživaju u naručenim proizvodima u udobnosti svog doma ili kancelarije.

Uključivanje Hleb & Kifle ponude na listu Glovo partnera ojačava posvećenost ove platforme da ponudi korisnicima širok spektar visoko-kvalitetnih lokalnih proizvoda.

Kako bi se obeležio početak saradnje, Glovo korisnici će moći da uživaju u besplatnoj dostavi za sve Hleb & Kifle porudžbine preko 699 RSD, sve do kraja avgusta.

 O Glovu 

Glovo je pionir među aplikacijama za dostavu koja nudi više kategorija i koja povezuje kupce sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtev lokalnih restorana, prodavnica i supermarketa, apoteka i uličnih maloprodajnih radnji. Glovo vizija je da svima omogućimo lak pristup bilo čemu u svom gradu, kako bi naši korisnici mogli da uživaju u svemu što žele, kada žele i gde god to požele. Osnovana 2015. godine u Barseloni, posluje na 25 tržišta Evrope, centralne Azije i Afrike.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading