Belgrade Music Week

Ovog vikenda SVI SU BILI NA UŠĆU! Peti po redu Belgrade Music Week festival - NAJBOLJI DO SADA

Autor:

26.06.2023 16:21

Foto: Live Production

Foto: Live Production

Belgrade Music WeekOvogodišnji muzički festival Belgrade Music Week u organizaciji Skymusic-a opravdao je sva očekivanja publike. Tokom tri festivalske večeri, Beograd i čitav region bili su na Ušću! 

Nastupi najvećih regionalnih pop, trap i hip-hop zvezda na dobro poznatoj lokaciji još dugo će se prepričavati i pamtiti energija koju su izvođači i publika razmenili.

Live Production

 

Muzičke zvezde nisu krile uzbuđenje u izjavama pre i posle posle nastupa, a emocija publike nije izostala: tri festivalske večeri pokazale su koliko muzika, dobar provod i emocija spajaju ljude iz svih krajeva. 

Poznat po vrhunskoj produkciji, Belgrade Music Week festival i ovog puta nadmašio je i svoja prethodna izdanja. Na impozantnoj festivalskoj bini na Ušću, poslednje festivalske večeri pored izvanrednih nastupa, bilo je iznenađenja, koja su za publiku pripremili Breskvica, Devito, Teodora, Crni Cerak i Lacku, Ema i Albino i In Vivo. 

Live Production

 

Live Production

 

Belgrade Music Week još jednom je opravdao očekivanja i obezbedio svim posetiocima nezaboravni spektakl o kome će se pričati narednih godinu dana, sve do početka šestog po redu muzičkog festivala.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading