Beer Fest 2023

Najbolji elektro vajbovi na Belgrade Beer Fest-u: Otkriveni izvođači na Electro stage-u by Sakura i tačna satnica nastupa

Autor:

08.06.2023 14:12

Foto: Promo

Foto: Promo

Program na Electro stage-u by Sakura svako veče počinjaće u 22 časa i trajaće puna četiri sata



Najiščekivaniji prestonički festival, Belgrade Beer Fest, otvoriće svoje kapije za posetioce od 15. do 18. juna, a osim tvrdokornog rock'n'roll zvuka, beogradskim Ušćem prolamaće se i urbani elektro bitovi nekih od najpoznatijih domaćih DJ-eva!

Po prvi put, Belgrade Beer Fest donosi nezaboravno iskustvo elektrnonske muzike na Electro stage-u by Sakura, a osim toga što je otkriveno da će program na ovoj bini svako veče početi u 22 časa i trajati puna četiri sata, poznata su i imena i tačne satnice nastupa.

Promo

 

Prvog dana festivala program će otvoriti DJ Una Adrea, poznato ime u urbanim beogradskim krugovima koja će na Electro stage doneti pravu muzičku eksploziju, dok će oko ponoći mesto za DJ pultom pripasti DJ Anyshki, koja će tokom svog dvočasovnog seta prirediti vrhunski doživljaj i nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Drugog dana festivala, u petak, 16. juna, oko 22 časa svoj performans imaće DJ Lisa, čarobnjak za miksetom, koja čće biti zadužena za neumoljivu energiju i zarazne ritmove. Nakon nje, DJ palicu preuzeće DJ Sonya, koja će svojom jedinstvenom kombinacijom hipnotišućih melodija publiku odvesti u uzvišene dubine elektronskog zvuka.

DJ Ana Petrov svojim virtuoznim tehnikama miksanja osvojiće publiku trečeg dana festivala, od 22 časa, dok će DJ Angela svojim energičnim nastupom ujediniti publiku i svaku numru pretvoriti u pravu himnu.

Poslednji dan Belgrade Beer Fest-a elektronski vrtlog koji će prisutne odvesti daleko iznad granica uobičajnog napraviće DJ Una Nikolić, dok će se Electro stage na ovogodišnjm festivalu zatvoriti talasima euforije unikatne DJ Anye.

Čitav ugođaj biće upotpunjen odličnim zvukom i najsavremenijom audio-vizuelnom produkcijom, koju potpisuje Skymusic.

Ulaz na festival biće slobodan svakog dana između 18 i 19 časova, nakon čega će se ulazak u festivalski prostor naplaćivati. Ulaznice za Belgrade Beer Fest po ceni već od 300 dinara dostupne su putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading