Fashion Selection

ITALIJANSKA MODA, AUTORSKE KOLEKCIJE I DAME NA PISTI ČETVRTE VEČERI 35. FASHION SELECTIONA

Autor:

19.05.2023 14:00

Foto: Promo

Foto: Promo

Četvrto veče 35. Fashion Selectiona održano je sinoć u hotelu Hyatt Regency



Sinoć je u hotelu Hyatt Regency održano i četvrto veče 35. Fashion Selectiona, a brojna publika imala je prilike da vidi autentičnu italijansku eleganciju na reviji brendova Dan John, Paul Taylor i Aeronautica Militare, da pogleda reviju pod nazivom „Apsolutno fantastične“ brenda Gorim dizajnerke Gorice Pejaković, koju su nosile dame – modeli od 30 do 60 godina, kao i da prisustvuje reviji originalne autorske mode dizajnera Ada Drndića, Aleksandre Pavlović i Kristine Pantelić.

Promo

 

Italijanski brendovi sa tradicijom Dan John, Paul Taylor i Aeronautica Militare su na izuzetno atraktivnoj reviji predstavili modele iz najnovijih kolekcija. Posebnu pažnju, s obzirom da su u pitanju isključivo muški brendovi, privukla su elegantna i formalnija odela Dan John, i vrhunska sportska elegancija brenda Paul Taylor.

Duh Italije i Rima mogao je da se oseti i u kolekciji Aeronautica Militare, a publika je uživala u ženskim i muškim sportskim jaknama, šorcevima, majicama, prslucima, kaputima, koji su kompletno urađeni u military stilu. Celu reviju dodatno su začinili kubanski plesači nastupom koji zaustavlja dah.

Promo

 

Tradicija, započeta prošle godine prateći svetske trendove, da pistom mogu da prošetaju i dame od 30 do 60 godina, nastavljena je i ove revijom „Apsolutno fantastične“.

Dizajnerka Gorica Pejaković prikazala je elegantne haljine, šarenih dezena, ali i nekoliko formalnih komada za svečanije prilike. Kako je modna agencija Select jedina koja radi sa manekenima od 30 do 60 godina, ove komade na pisti su profesionalno iznele Selectove dame, praćene aplauzom iz publike tokom čitavog trajanja revije.

Promo

 

Za kraj ove večeri, publici su se predstavili dizajneri Aleksandra Pavlović sa unikatnim oslikanim komadima, Kristina Pantelić sa izuzetno zanimljivom kolekcijom izrađenom od neobičnih materijala, i Ado Drndić koji je prikazao raskošne svečane haljine i venčanice svog brenda Imperial.

Promo

 

35. Fashion Selection biće zatvoren u subotu, 20. maja, u MTS dvorani. U željnom očekivanju premijere igranog Diznijevog klasika „Mala sirena“, u saradnji sa Megacom filmom, biće održana revija „Mermaid Core – Deo tvoga sveta“ inspirisana upravo sirenama.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading