MAC Awards

Snimci sa lica mesta potvrđuju da je sve spremno za večerašnji spektakl: Počinje MAC!

Autor:

25.01.2023 13:15

Foto: live production

Foto: live production

MAC Awards 2023 će izgledati ovakoOgromno interesovanje publike za najveći muzički događaj regiona, Music Awards Ceremony powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a; kapije Arene otvaraju se od 19 časova

Beogradska Štark Arena večeras će biti epicentar regionalne muzičke scene, kada će, tačno u 20 časova otpočeti treće izdanje najspektakularnijeg muzičkog šoua! Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva i Joker out bend pokoriće MAC scenu već danas, a da je sve spremno za muzički događaj godine, potvrđuju i snimci sa lica mesta!

Impresivna scenografija, najsavremeniji svetlosni i audio-video efekti, bina koja u zbiru zauzima 2.5 kilometara, samo su neki od produkcijskih elemenata manifestacije, a snimak koji je objavljen na zvaničnom Instagram profilu manifestacije, otkriva i kako će izgledati večerašnji nastupi!

Pogledajte kako izgleda generalna proba nastupa samo dan pred početak MAC-a:

https://www.instagram.com/p/Cn0SnbZqLkM/

Spektakl će dodatno upriličiti Jelena Gavrilović i Tonči Huljić, današnji domaćini, koji će i proglasiti pobednike u 10 kategorija za koje su fanovi glasali do sinoć, tačno u ponoć.

Ništa manje se ne očekuje ni od dugog dana, kada će najveći muzički idoli novog muzičkog talasa, uz podršku voditeljskog para Mimi Mercedez i Voyage-a, dovesti atmosferu u Areni do usijanja. Izvođači čije nastupe publika sa nestrpljenje počekuje su Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav 2Bona.

Publika još danas tačno u ponoć može da da glasove svojim favoritima u kategorijama za koje se nagrade dodeljuju sutra. Glasanje se odvija putem zvaničnog sajta MAC-a i putem eFinity aplikacije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading