Nova generaciju antiage nege koja vidljivo popunjava bore HYALURON-FILLER NEGA SA TROSTRUKIM EFEKTOM

Autor:

30.11.2021 10:40

Foto: Promo

Foto: Promo

Unapređena Eucerin® Hyaluron-Filler linija pruža trostruki efekat antiage nege i zadovoljava sve potrebe efikasne nege protiv starenja, kao i nege između estetskih proceduraHijaluronska kiselina je supstanca koja se prirodno nalazi u našem organizmu i koži. Zahvaljujući osobini da vezuje velike količine vode, hidrirajući je i tako joj dajući volumen, ona čini našu kožu glatkom i daje joj mladalačku svežinu. 

Već u ranim 30-tim nivo hijaluronske kiseline u koži neminovno počinje da opada. Zato se na licu pojavljuju bore, a naša koža gubi jedrinu. 

Velika većina dermatologa i anti-aging specijalista, slaže se da su injekcije hijalurona najefikasniji pristup podmlađivanja kože. S tim da ovaj pristup ne isključuje, već, šta više, podrazumeva adekvatnu negu između estetskih procedura. Mnoge dame, ipak, u želji da sačuvaju izražajnost i prirodnost svog lica, biraju da mladalački izgled čuvaju samo uz redovnu antiage negu. 

U oba slučaja, za najbolje rezultate, važno im je da primenjuju adekvatnu i efikasnu negu.    

U skladu sa tim potrebama, poznata i priznata Eucerin® Hyaluron-Filler linija sada je unapređena tako da zadovoljava sve potrebe maksimalno efikasne dnevne antiage rutine, kao i nege između tretmana. 

 

Promo

 

Superiorna formulacija ove linije sada pruža trostruki Hyaluron-Filler efekat: 

- Vidiljivo popunjava bore 

- Stimuliše proizvodnju hijalurona 

- Štiti nivo hijalurona u koži 

Trostruki antiage efekat unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler obezbeđuje nova formulacija koja sadrži:  

- Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog lanca - koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, i hijaluronske kiseline kratkog lanca - koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora 

- Bioaktivne glicin saponine, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju na mestima gde duboke bore nastaju

- Enoksolon, sastojak koji usporava razgradnju hijaluronske kiseline štiteći tako nivo hijalurona u koži 
Unapređena Eucerin®  Hyaluron-Filler linija sadrži sve preparate neophodne za osnovnu i specijalnu negu, a čak 99% učesnica postmarketinškog ispitivanja potvrdilo je da nega preparatima iz ove linije vidljivo umanjuje bore. Sveukupni podmlađeni izgled kože, intezivnu hidriranost i prevenciju nastanka novih bora  nakon četiri nedelje upotrebe potvrdilo je 100% učesnica ovog ispitivanja u kojem je učestvovalo 360 žena od 35 do 55 godina.

Promo

 

INFO PLUS: Efikasna nega uz brigu o okolini

Nova pakovanja preparata iz unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler sadrže manje plastike u poređenju s prethodnom generacijom. Kod pakovanja pojedinih preparata, poput Eucerin® Hyaluron-Filler Koncentrata, sadržaj plastike umanjen je čak za 80%. 

U skladu sa Eucerin® politikom održivosti, preparati iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije ne sadrže štampana uputstva, a sve neophodne informacije o preparatima nalaze se na ambalaži i dostupne su na sajtu www.eucerin.rs 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading