Brzo i lako: Kako do ušteda prilikom kupovine goriva?

Autor:

23.11.2021 12:03

Foto:

Foto:

Iskoristite inovacije koje nam dolaze iz kompanije NIS i uživajte u posebnim benefitima onlajn članstva "Sa nama na putu" programa lojalnosti!



Kako? Sve što je potrebno da biste uživali u pogodnostima "broj 1" programa lojalnosti za vozače u Srbiji jeste da sa Google Play ili App Store digitalnih prodavnica skinete "Sa nama na putu" aplikaciju u svoj mobilni telefon. Ova mobilna aplikacija zapravo predstavlja digitalizovanu "Sa nama na putu" karticu lojalnosti koja omogućava potrošačima da prilikom kupovine goriva i usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama sakupljaju i koriste bonus poene, ostvare značajne uštede, kao i da uživaju u mnogobrojnim pogodnostima koje ovaj program nudi.

Promo

 

Pored mogućnosti ostvarivanja ušteda prilikom svake kupovine, dodatna prednost aplikacije se ogleda u tome što ukoliko postanete onlajn član programa lojalnosti "Sa nama na putu", članstvo je potpuno besplatno, dok izrada fizičke kartice košta 250 dinara. Ako ste mislili da je to sve – prevarili ste se! Naime, oni koji postanu onlajn članovi ovog programa do kraja novembra na poklon dobijaju 500 bonus poena uz prvu kupovinu goriva koje mogu da iskoriste kada god požele!

Promo

 

Ukoliko još niste instalirali aplikaciju, evo kako da to uradite. Odmah nakon što na svoj telefon instalirate aplikaciju, da biste postali član, "Sa nama na putu" programa lojalnosti, potrebno je da odaberete opciju "Želim karticu“ i otvoriće vam se formular za unos ličnih podataka. Nakon uspešne aktivacije, dobićete QR kod koji se koristi prilikom plaćanja, a to znači da ste postali novi član "Sa nama na putu" programa lojalnosti i da možete da uživate u ostvarenim benefitima i popustima prilikom svake kupovine goriva ili usluga na benzinskim stanicama NIS-a, i to koristeći samo svoj mobilni telefon!

Promo

 

Postanite onlajn član programa lojalnosti NIS-a i uživajte u pogodnostima i popustima koje su Vam sada na dohvat ruke, svega nekoliko klikova daleko!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading