Jesen donosi uzbudljiv serijski sadržaj na Superstar TV-u

Autor:

08.07.2021 12:35

Foto:

Foto:

U produkciji Telekoma Srbija nove sezone hit serija „Državni službenik“ i „Ubice mog oca“



Telekom Srbija i produkcijske kuće Dandelion Productions i Film Danas najavili su nove projekte i nastavak snimanja hit serija koje će na jesen obradovati gledaoce Superstar TV.

Telekom Srbija i dve izvršne produkcije radili su zajedno na nekoliko serija, a početak snimanja i njihove premijere očekuju se u narednim mesecima. Publika će uživati u petoj sezoni popularne serije „Ubice mog oca“, dugoočekivana serija „Pevačica“ kreće sa emitovanjem u septembru, dok je snimanje treće sezone kriminalističkog trilera „Državni službenik“ zakazano za kraj jula.

Pored toga, najavljeno je i snimanje nove serije „Bunar“, u kojoj Igor Đorđević tumači lik profesora filozofije Radomira koji se nakon seksualne afere sa svojom učenicom seli u jedno selo u Šumadiji, gde mu društvo pravi sestra koju glumi Nataša Ninković. Uz seriju „Bunar“, radi se i na razvoju nove serije „Baš Čelik“.

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, rekao je da je Superstar TV u proteklih nekoliko godina osvojio poverenje gledalaca i postao sinonim za najprestižniji domaći serijski program.

Pročitajte i Skromno u krugu serija - Superstar Video klub

Telekom Srbija

 

- Telekom Srbija uspeo je da produkcijom svetskog kvaliteta, a u saradnji sa partnerima, povrati popularnost domaćih serija i ispuni očekivanja ljubitelja različitih žanrova. Od samog početka, želeli smo da stvorimo prepoznatljivu srpsku produkciju zabavnog programa koja može da stane na crtu najvećim svetskim kućama, a sada sa ponosom mogu reći da smo u toj želji i uspeli. Telekom Srbija nastaviće da pomera granice kvalitetnog televizijskog programa, kao i da pruža priliku talentovanim ljudima i kreativnim idejama da pronađu svoje mesto na malim ekranima - izjavio je Lučić.

Producent Predrag Gaga Antonijević naveo je da je saradnja sa kompanijom Telekom Srbija prevažišla sva očekivanja, te da su brojni novi projekti logičan potez za obe strane.

- Uvek se trudimo da ono što izađe iz naših kuća bude na najvišem nivou, a posebno bih istakao rad na seriji Baš Čelik, koja predstavlja nešto što do sada nije rađeno u našoj zemlji. Raduje nas što ćemo, zahvaljujući saradnji sa Telekomom, na male ekrane doneti priču koju smo svi kao mali čitali i voleli. Produkcijski i scenaristički, ovaj projekat biće zaista kompetitivan na svetskom nivou - prvi pravi srpski blokbaster.

Producent Maksa Ćatović podsetio se početka saradnje sa Telekomom i rada na seriji „Državni službenik“, i najavio brojne projekte u budućnosti.

Pročitajte i Nove dokumentarne i igrane serije u produkciji Telekoma Srbija - Superstar TV – sinonim za najkvalitetniji sadržaj

Telekom Srbija

 

- Kao neko ko je u ovom poslu više od 35 godina moram da naglasim da se nikada više nije radilo. Cela naša branša, i glumci, i reditelji, i filmski radnici doživljavaju svoje magično doba, pre svega zahvaljujući Telekomu koji svakako prednjači po broju novih naslova.

Superstar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici iris TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko MTEL Global.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading