Sve što bi trebalo da znate o ZADIG&VOLTAIRE

Autor:

10.02.2020 07:00

Foto:

Foto:



Možda znate kako je to biti rocker à la Zadig&Voltaire, sa bluzama od kašmira, pocepanim džinsom i upečatljivim jaknama i tašnama, ali da li znate šta stoji iza ovog francuskog brenda? Razgovarali smo sa Brend Menadžerom za Srbiju i Crnu Goru Tamarom Jovanović.

Totalno drukčiji od dugih!” Casual Chic, easy luxury – ZADIG&VOLTAIRE!

Za sve koji prate svetsku modnu scenu, kada je u pitanju ready-to-wear, Zadig&Voltaire je nezaobilazni brend, ukoliko želite da istaknete svoju individualnost. Inspirisan je francuskim filozofom iz 18. veka - Volterom (Voltaire) i njegovim svetski poznatim delom “Zadig ou la Destinée” (“Knjiga o Zadigovoj sudbini”), kod nas prevedenu kao “Zadig”. Jedna od ključnih poruka ovog pisca jeste: BUDITE UVEK SVOJI ! Danas brend Zadig&Voltaire u svim svojim kreacijama nosi upravo taj slobodni duh, individualnost i malo rokerskog bunta.

Moda u venama

Osnivač brenda, Thierry Gillier, dolazi iz porodice sa bogatim iskustvom u modi. Unuk je Andrea Gilliera, velikog ljubitelja tenisa i jednog od osnivača brenda Lacoste. Odrastao je u svetu mode i dizajna i od malih nogu nosi tu strast za modom. Godine 1997. osnovao je Zadig&Voltaire i ostalo veran revolucionarnoj filozofiji, dodajući mu rock vibraciju i ljubav prema umetnosti koju deli zajedno sa svojom suprugom. Šveđanka Cécilia Bönström, je Thierrieva supruga i kreativni direktor ovog brenda. Njih dvoje imaju zaista sjajnu ljubavnu priču i veliki deo te priče upravo i jeste njihova zajednička inspiracija.

Zadig&Voltaire - sinonim za BITI COOL

Poznati kažu: “Kada nosite ovu odeću, mirišete kao Zadig žena ili muškarac, lako je biti cool uvek i svuda”. I to nenametljivo, suptilno, u kožnim detaljima, poderanom džinsu, sa par kapi sandalovine i vanile na koži koje su zajedničke mirisne note za NJU i NJEGA. Njoj individulanost daju jasmin i kremasti kesten, njemu misteriozni tamjan i osvežavajući grejp.

Miris koji ulazi u krv

Prva linija mirisa: THIS IS HER! i THIS IS HIM! dizajnirani su tako da se preklapaju kao dvoje ljubanika koji imaju neraskidivi spoj, a opet neguju svoju individualnost. Bočice svih parfema iz THIS IS HIM! i THIS IS HER! linije su dizajnirane kao jedna bočica prelomljena na pola. Kada se spoje prave idealnu uniju. Ovaj spoj simboliše muškarca i ženu i napravljen je kao savremeno umetničko delo koje vam staje u ruku.

LJUBAVNA PRIČA!

U februaru ćete u Srbiji, ekskluzivno u Sephori, a u Crnoj Gori, ekskluzivno u BAR KOD shop parfimerijama, moći da se upoznate sa novim THIS IS LOVE! mirisom za nju i njega. Brend produbljuje priču o njih dvoje. Priču o ljubavi na prvi pogled, o paru ljubavnika koji obožavaju jedno drugo. Oni su umetnici sadašnjeg trenutka, jer žive i uživaju zajedno i jedno u drugome u svakom danu. Jedan dodir, pa drugi, poljubac iza zatvorenih vrata, oslobađaju njih dvoje da kroz dah na koži onog drugog naslikaju svoje emocije, vrhovima prstiju strast i pogledima upale vatru.

MIRIS GORUĆE LJUBAVI!

Bočice za nju i njega se idealno spajaju u par, baš kao njih dvoje. Kod nje sa prvim notama djumbira nastaje uzbuđenje, nastavlja se u ljubavnu groznicu kroz vanilu i ljubičicu… Kod njega uzbuđenje počinje notama bergamota, pretvara se u ljubavnu groznicu kroz cvet narandže i miris kože... Spajaju se u misterioznom mirisu sandalovine. Drže jedno drugo blizu sebe. U isto vreme osećaju nežnu toplinu i goruću strast.

BE A WOMAN, BE A MAN, BE ROCK!

ZADIG&VOLTAIRE