SOS nega za celu porodicu

Autor:

21.02.2020 14:03

Foto:

Foto:



Eucerin® Aquaphor je preparat koji morate imati u svojoj torbi ili na kozmetičkoj polici

Eucerin® Aquaphor višenamenska regenerativna mast je preparat koji preporučuju i dermatolozi i poznate ličnosti. Veoma je popularna širom sveta jer rešava mnoge svakodnevne probleme - od pelenskog osipa kod beba, preko bolnih zanoktica i suve kože ruku i stopala, do smirivanja iritacija posle dermatoloških tretmana.

Javne ličnosti i zvezde retko javno govore o preparatima koje koriste u svojoj svakodnevnoj nezi. Posebno kada se radi o preparatima koji su pristupačni širokim masama. Ali, o SOS, tj. efektu “prve pomoći”, Eucerin® Aquaphor višenamenske regenerativne masti samoinicijativno su se izjasnile mnoge zvezde, od planetarno popularne pevačice Bijonse, do holivudskih diva poput Šarliz Teron, Nikol Kidman i Lusi Lu.

Bijonse je priznala da je koristi umesto noćne nege kada je njenoj koži potrebna dodatna regeneracija. Šarliz Teron preporučila je na osnovu svog iskustva u rešavanju problema pelenskog osipa kod sina Džeksona, dok je Nikol Kidman objasnila da jedino Eucerin® Aquaphor može da hidrira njenu izuzetno suvu kožu.

Jedna od najpopularnijih glumica istočnjačkog porekla (a znamo kakvu kožu imaju dame s ovog podneblja) Lusi Lu, priznala je da je Eucerin®Aquaphor jedan od proizvoda bez kojih “ne može da živi” i vrlo slikovito objasnila univerzalnost primene Eucerin®Aquaphor višenamenske regenerativne masti:

- Nazivam je Aqua-for-all (Voda za sve). Možete je staviti na lice tokom zime ili na ispucale usne u bilo koje vreme. Odlična je za pelenski osip ako ste roditelj ili ste se ogrebali, posekli ili imate modrice. Sa druge strane, koristim je i da bi postigla glam-izgled i uvek je nosim u torbi - rekla je Lusi Lu.

O izuzetnosti Eucerin®Aquaphor višenamenske regenerativne masti pisali su i mnogi lifestyle magazini podvlačeći da podstiče obnavljanje površinskog sloja kože, umiruje kožu, štiti je, omekšava i hidrira.

Britansko izdanje magazina Cosmopolitan posvetilo je ovoj masti niz tekstova navodeći sve aspekte njene široke primene od noćne nege, preko skidanja i ispravljanje grešaka prilikom šminkanja, do umanjenja tamnih mrlja na koži i kolutova ispod očiju.

Rezultat njihovog istraživanja u saradnji sa stručnjacima dermatolozima je jednostavna definicija dejstva ove masti - sprečava da voda isparava, pomažući da se ojača kožna barijera i tako koža održi zdravom.

Doc. dr sci. med. Srđan Tanasilović, slaže se sa ovim jednostvanim objašnjenjem i dodaje:

- Tajna ove masti leži u njenoj jednostavnoj formulaciji. Sadrži samo sedam aktivnih sastojaka koji sinergistički deluju nadoknađujući lipide, sprečavajući gubitak vode iz kože, a ostavljajući koži da može da “diše”. Upotreba Eucerin®Aquaphor višenamenske regenerativne masti dovodi do brzog oporavka suve, ispucale i iritirane kože kako kod beba, tako i kod i odraslih, a istovremeno dolazi do gubitka neprijatnih simptoma peckanja, svraba, zategnutosti, a sama struktura kože se brzo popravlja - nestaje perutanje i hrapavost, a hidratacija kože je znatno bolja. Za univerzalnost i bezbednost primene, važno je i što ovaj preparat nije komedogen, ne sadrži parfeme, konzervanse i antibiotski aktivne supstance. Zbog svih ovih svojstava preporučujem ga i za brzo i efikasno rešavanje problema iritacije i inflamacije nakon različitih estetskih intervencija - kaže dr Tanasilović.

Eucerin® Aquaphor višenamensku regenerativnu mast možete pronači u našim apotekama i to u pakovanju od 45 ml, koje idealno staje u tašnu, i u većem od 220 ml, koje možete uvek imati pri ruci kod kuće.

INFO PLUS

U bliskoj saradnji sa farmaceutima i dermatolozima, u toku više od jednog veka postojanja, Eucerin® posebnu pažnju posvećuje nezi suve kože. Rezultat su linije i preparati specijalno formulisani da zadovolje potrebe suve i izrazito suve kože lica i tela. U toku Eucerin® februara - meseca suve kože uz kupovinu preparata iz ovih linija u vrednosti više od 1.000 dinara, ostvarujete pravo na popust od 20 odsto.