Šopingujte kao zvezda u novom tržnom centru Galerija Belgrade!

Autor:

06.10.2020 15:15

Foto:

Foto:



Poznati i slavni uživaju u privilegijama o kojima mi, „obični“ smrtnici, možemo samo da sanjamo - doručak u Rimu, ručak u Atini, vožnja privatnim avionom, glamurozni događaji i najnovije modne kolekcije na crvenom tepihu, sve to i još mnogo više! Ipak, ono na čemu najčešće zavidimo zvezdama jeste mogućnost da idu u šoping ne razmišljajući o novcu. Isti kaput u nekoliko boja, cipele koje će obuti samo jednom, farmerke na kojima im se sviđaju samo džepovi – sve ovo će se naći u kesama iz šopinga onih koji ne moraju da razmišljaju o limitu na kartici.

Iako ne možemo da postanemo bogati i slavni preko noći, šta ako vam kažemo da je moguće da za samo nekoliko minuta postanete milioneri koji kupuju bez zadrške? Kako to?! Učešćem u nagradnoj igri „Šopinguj kao milioner“, koju je pokrenula Galerija Belgrade!

Nagradni fond od ukupno neverovatnih dva miliona i trista hiljada dinara namenjen je najsrećnijma od onih koji se prijave do 10. oktobra 2020. godine registracijom na sajtu galerijabelgrade.com.

Sedam dobitnika dobiće priliku da šopinguju kao da su holivudske zvezde, i to u ambijentu najveće šoping destinacije u zemlji koja u oktobru otvara vrata posetiocima. Prvo mesto iznosi čak dva miliona dinara, drugo mesto 200.000 dinara, a još pet dobitnika osvaja po 20.000 dinara za nezaboravnu kupovinu u Galerija Belgrade, impozantnom tržnom centru u okviru Belgrade Waterfront-a. Nagrade se osvajaju u formi bodova koji se koriste za kupovinu u prodavnicama koje učestvuju u nagradnoj igri, a bodovi se preuzimaju kroz aplikaciju koja će biti dostupna.

Dovoljno novca svakako je jedan od preduslova za nezboravan šoping, ali ono što iskustvo kupovine čini nezaboravnim je i osećaj da su ponuda i usluge prilagođeni baš vama. Galerija ispunjava i tu želju kreiranjem inovativnog programa lojalnosti „Moj Beograd“. Po ugledu na najbolje svetske prakse, program kroz sistem bodova i tri nivoa - Bronzani, Srebrni i Zlatni – svaku kupovinu prebacuje u bodove koji mogu da se koriste za neki naredni šoping. Pored toga, postoji i opcija Scratch&Win koja se aktivira svakim dolaskom u Galeriju i donosi novo iznenađenje – popust na farmerke koje vam stoje kao nijedne do sada, besplatnu kafu ili saradnju sa ličnim stilistom za potpuno „zvezdano“ iskustvo!

Pored fenomenalnog šopinga, Galerija nudi i neviđenu zabavu, restorane i kafiće sa najlepšim pogledom na reku, 3.600 parking mesta, multipleks bioskop koji se prostire na više od 4.000 kvadrata i najveći „zeleni“ krov u regionu!

Izgleda da idealni uslovi za šoping zaista postoje i nalaze se na dohvat ruke! Ne propustite šansu za svoj superstar šoping i 11. oktobra 2020. godine na proglašenju pobednika možda čujete baš svoje ime!