Rasplet sezone ovog vikenda na Superstar TV: Finale druge sezone serije 'Državni službenik'

Autor:

12.11.2020 14:11

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Promo

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:PromoNakon mesec dana emitovanja, druga sezona serije „Državni službenik“ ušla je u samo finale koje nas očekuje ovog vikenda, 14. i 15. novembra, od 21 čas na Superstar TV kanalu. Iza nas su epizode pune akcije sa neočekivanim i dramatičnim obrtima, a nakon mesec dana došlo je vreme za neočekivani rasplet sezone kada će mnoge teške istine izaći na videlo.

Reakcije gledalaca na drugu sezonu zaista su sjajne i dovoljno je reći da nakon svake epizode društvene mreže „gore“ od pozitivnih komentara poput onog da je „Državni službenik“ najbolja domaća serija u rangu sa mnogim svetskim produkcijama. Neverovatna popularnost sezone rezultat je veoma inteligentnog scenarija, vrhunske režije i sjajne glumačke ekipe koja publiku ostavlja prepunu  utisaka, dopuštajući joj da verno upoznaje likove i stvara svoj sud o njima i njihovim postupcima.

Pored već poznatih starih likova, jedan novi, Stefan, zadobio je posebnu pažnju i pohvale gledalaca. Ovog inteligentnog i lukavog negativca u seriji tumači niko drugi nego Nikola Rakočević, dobitnik priznanja za evropsku „Zvezdu u usponu“ na Berlin film festivalu 2014. godine. Isto priznanje je, nakon pet godina, osvojio i Milan Marić koji u seriji glumi glavnog lika Lazara, a koji je naklonost domaće publike osvojio još u prvoj sezoni. Činjenica da u ekipi imate dva glumca koji su u svojim generacijama uvršteni među deset najboljih mladih glumaca Evrope, zaista čini glumačku postavu serije „Državni službenik“ posebnom i daje izvesnu garanciju kvalitetu cele priče.

Pored njih, nemerljiv doprinos uspehu serije svojim talentom i vrhunskim glumačkim umećem dali su i Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Vaja Dujović, Milena Radulović, Aleksandar Berček, Petar Benčina i mnogi drugi. Zahvaljujući svima njima, likovi serije, pripadnici Službe, kao i oni koji rade protiv nje, postali su miljenici publike koja svakog vikenda ispred malih ekrana prati međusobne odnose i sudbine svojih junaka.

Nastavak ove akcione drame, u produkciji Telekoma Srbija i Filma danas, nadmašio je sva očekivanja i zato ne čudi što svi sa nestrpljenjem čekaju predstojeći vikend na Superstaru kada će u raspletu sezone saznati šta će se na kraju desiti sa situacijom u Službi, kao i sudbinama Lidije, Stefana, Lazara i njegove porodice.

Finale sezone mnoge će ostaviti bez teksta, ali ono svakako neće zadovoljiti apetite publike čiji se zahtevi za sledećom, trećom sezonom „Državnog Službenika“ već sada veoma glasno čuju.