"Gloria" vam poklanja!

Autor:

09.07.2019 10:59

Foto:

Foto:



“Gloria” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Gloria” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Odbrojavanje je počelo: Ostala su još dva dana do najvećeg muzičkog festivala ULAZ 

Svim zaljubljenicima u dobru muziku "Gloria"  poklanja 15 x 2 karte!

Ostala su još dva dana do najvećeg muzičkog spektakla na Balkanu – ULAZ festivala, koji počinje u četvrtak 11. jula.

Dok publika sa nestrpljenjem čeka 45 različitih koncerata, koje će najveće domaće muzičke zvezde izvesti tokom tri festivalska dana, otvoreni deo Beogradskog sajma uveliko je u pripremi. Specijalno uređen prostor gradi se upravo na način da stvori atmosferu najvećeg kluba u Evropi‚ nalazeći se skoro u samom centru Beograda, u blizini reke i gradskih splavova. Iako je na otvorenom, pod festivala biće moderno uređen (bez rizika od prašine i blata), kako bi sve dame mogle nesmetano da iznesu i elegantnije večernje toalete.

Prvih 15 osoba koje se jave na email adresu [email protected] i ostave svoje podatke (ime, prezime, kontakt telefon), osvojiće ulaznice za ULAZ festival.

Karte se preuzimaju na adresi Trg Nikole Pašića 9, stan 9, radnim danima od 10 do 16h.

Maja Gašić

Autor