Osećaj nečistoće na licu posle žurke

Autor:

30.08.2019 07:30

Foto:

Foto:Osećaj nečistoće na licu posle lude noći? Zaboravite ga uz samo jedan trik
Aksesoar koji je uvek u modi – blistava koža

Nezamenljivi osećaj opuštanja i zabave nakon napornog dana svima nam je više nego potreban. Izlasci i ludi noćni provod na žurkama i proslavama pružaju nam samo dobre vibracije, gde stres nestaje čim otkuca ponoć. A tu je i nezaobilazna rutina – ulepšavanje. Vrišteći karmini, svetlucave senke za oči i šljokice – sve je dozvoljeno! A onda, nakon dobrog provoda, želja za lepim licem pretvori se u želju za čvrstim, dubokim snom i neretko se dešava da zaboravimo da naša koža lica tek tada zahteva posebnu pažnju.

Skidanje šminke i korišćenje adekvatnih kozmetičkih preparata je obavezno, ali takođe je važno znati da se koža u toku noći odmara zajedno sa vama, pa joj treba omogućiti sve uslove za obnavljanje svežine. Svakako da nakon provoda sebe jedva nateramo i na detaljno skidanje šminke, pa baš zato otkrivamo jedinstveni trik za čišćenje kože pred spavanje – za samo jedan minut!

Upotpunite svoju večernju rutinu spremanja za spavanje samo jednim uređajem koji staje i u najmanji neseser – LUNA play plus četkica postaće vaša svakodnevna praksa nakon samog jednog korišćenja. Vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO dizajnirao je ovaj posebno privlačan uređaj koji koristi T-sonične pulsacije kojima nežno odstranjuje svu nečistoću sa kože i obnavlja je.

Posle svake žurke vratite svojoj koži sjaj i čistoću koju je imala i pre ponoći, pa svako novo jutro dočekajte osveženi. Nijedna dizajnerska krpica ovog leta nije u modi kao aksesoar koji se primećuje već na prvi pogled – blistava koža!

LUNA play plus četkicu za čišćenje lica tokom septembra možete pronaći po specijalnoj ceni, umanjenoj za 30 odsto, u svim dm drogerijama.

Maja Gašić

Autor